Скликання: Рішення виконкому
Сесія / комісія: Засідання 13 серпня 2021 року
Тип документу: Рішення виконкому
Дата: 13.08.2021
Номер документу: 14/2021
Назва документу: Про затвердження реєстру об’єктів благоустрою Старосинявської селищної ради та видами робіт з їх утримання
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження реєстру об’єктів благоустрою Старосинявської селищної ради та видами робіт з їх утримання (0.05 МБ)
  2. Додаток 2 (0.08 МБ)

 

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824, E-Mail: selichna_ss@ukr.net

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

13 серпня 2021 року смт Стара Синява №14/2021

 

 

Про затвердження реєстру об’єктів благоустрою

Старосинявської селищної ради

та видами робіт з їх утримання

 

Керуючись приписами законів України «Про благоустрій», «Правилами благоустрою населених пунктів Старосинявської селищної ради», затвердженими рішенням Старосинявської селищної ради від 29.06.2017 № 19/2017, реалізовуючи повноваження органів місцевого самоврядування, передбачених ст. 30, ст. 52, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання розпорядження селищного голови від 18.05.2021 р. № 62/2021-р «Про затвердження плану заходів з благоустрою населених пунктів та призначення відповідальних осіб», з метою належного утримання об’єктів благоустрою Старосинявської об'єднаної територіальної громади, виконавчий комітет селищної ради

ВИРІШИВ:

Затвердити наступні реєстри утримання об’єктів та елементів благоустрою:

Реєстр об’єктів та елементів благоустрою та перелік робіт з їх утримання в смт. Стара Синява згідно додатку 1 (на 10 аркушах) із доданими мапами їх розташування (абрисами).

Реєстр утримання об’єктів благоустрою (доріг, вулиць) населених пунктів Старосинявської селищної ради згідно додатку 2

Вказані роботи є типовими, остаточний перелік та обсяг робіт з утримання об’єктів благоустрою здійснюється виконавцем робіт згідно планів робіт, попередньо погоджених селищною радою (заступником селищного голови).

 

Доручити КП«Старосинявський комунгосп» здійснювати утримання об’єктів благоустрою згідно затвердженого реєстру.

Доручити КП«Старосинявський комунгосп» в термін до 01.09.2021 р. розробити та подати на розгляд виконавчого комітету планові розрахунки (калькуляції на кожен вид робіт) з утримання об’єктів благоустрою згідно реєстрів.

Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, будівництва, земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони навколишнього природного середовища.

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ