Скликання: Рішення виконкому
Сесія / комісія: Засідання 13 серпня 2021 року
Тип документу: Рішення виконкому
Дата: 13.08.2021
Автор: Відділ комунального майна та ЖКГ
Номер документу: 09/2021
Назва документу: Про поводження з несанкціоновано розміщеними твердими побутовими відходами, виявленими по вул. М. Кривоноса в смт Стара Синява Старосинявської об’єднаної територіальної громади
Прикріплені файли:
  1. Про поводження з несанкціоновано розміщеними твердими побутовими відходами, виявленими по вул. М. Кривоноса в смт Стара Синява Старосинявської об’єднаної територіальної громади (0.05 МБ)

 

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824, E-Mail: selichna_ss@ukr.net

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

13 серпня 2021 року смт Стара Синява №09/2021

 

Про поводження з несанкціоновано

розміщеними твердими побутовими відходами,

виявленими по вул. М. Кривоноса в смт Стара Синява
Старосинявської об’єднаної територіальної громади

 

Керуючись приписами законів України «Про відходи», «Про благоустрій», «Правилами благоустрою населених пунктів Старосинявської селищної ради» затвердженими рішенням Старосинявської селищної ради від 29.06.2017 № 19/2017, реалізовуючи повноваження органів місцевого самоврядування, передбачених ст. 30, ст. 52, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», врахувавши протокол № 4 засідання постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території Старосинявської селищної ради від 08.06.2021 року, з метою захисту інтересів Старосинявської об'єднаної територіальної громади, виконавчий комітет селищної ради

ВИРІШИВ:

Визнати несанкціоновано розміщені побутові відходи, що знаходяться в смт Стара Синява по вул. М. Кривоноса, безхазяйними.

Врахувавши пропозицію члена постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території Старосинявської селищної ради І. Ю.Федорчука, вказану в Протоколі засідання комісії, не проводити оцінку виявлених відходів.

Доручити комунальному підприємству «Старосинявський комунгосп» здійснити вивезення та утилізацію (захоронення) вказаних відходів за рахунок коштів селищного бюджету. Про проведену роботу відзвітувати в селищну раду.

Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, будівництва, земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони навколишнього середовища.

 

 

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ