Скликання: Проекти рішень виконкому
Сесія / комісія: Засідання 13 серпня 2021 року
Тип документу: Проект рішення виконкому
Дата: 11.08.2021
Номер документу: 19
Назва документу: Про затвердження реєстру об’єктів благоустрою Старосинявської селищної ради та видами робіт з їх утримання
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження реєстру об’єктів благоустрою Старосинявської селищної ради та видами робіт з їх утримання (0.05 МБ)
  2. РЕЄСТР утримання об'єктів благоустрою (доріг, вулиць) населених пунктів (0.08 МБ)
  3. Абрис №1 - №6 (19.03 МБ)
  4. Абрис №7 №21 (14.51 МБ)
  5. Абрис №8 - №20 (14.75 МБ)

Про затвердження реєстру об’єктів благоустрою

Старосинявської селищної ради

та видами робіт з їх утримання

 

Керуючись приписами законів України «Про благоустрій», «Правилами благоустрою населених пунктів Старосинявської селищної ради», затвердженими рішенням Старосинявської селищної ради від 29.06.2017 № 19/2017, реалізовуючи повноваження органів місцевого самоврядування, передбачених ст. 30, ст. 52, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання розпорядження селищного голови від 18.05.2021 р. № 62/2021-р «Про затвердження плану заходів з благоустрою населених пунктів та призначення відповідальних осіб», з метою належного утримання об’єктів благоустрою Старосинявської об'єднаної територіальної громади, виконавчий комітет селищної ради

ВИРІШИВ:

Затвердити наступні реєстри утримання об’єктів та елементів благоустрою:

Реєстр об’єктів та елементів благоустрою та перелік робіт з їх утримання в смт. Стара Синява згідно додатку 1 (на 10 аркушах) із доданими мапами їх розташування (абрисами).

Реєстр утримання об’єктів благоустрою (доріг, вулиць) населених пунктів Старосинявської селищної ради згідно додатку 2

Вказані роботи є типовими, остаточний перелік та обсяг робіт з утримання об’єктів благоустрою здійснюється виконавцем робіт згідно планів робіт, попередньо погоджених селищною радою (заступником селищного голови).

 

Доручити КП «Старосинявський комунгосп» здійснювати утримання об’єктів благоустрою згідно затвердженого реєстру.

Доручити КП «Старосинявський комунгосп» в термін до 01.09.2021 р. розробити та подати на розгляд виконавчого комітету планові розрахунки (калькуляції на кожен вид робіт) з утримання об’єктів благоустрою згідно реєстрів.

Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, будівництва, земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони навколишнього природного середовища..

 

 

 

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ