Скликання: Проекти рішень виконкому
Сесія / комісія: Засідання 13 серпня 2021 року
Тип документу: Проект рішення виконкому
Дата: 11.08.2021
Автор: юридичний відділ
Номер документу: 11
Назва документу: Про затвердження Положення про перейменування (найменування) вулиць, провулків, площ на території Старосинявської селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Положення про перейменування (найменування) вулиць, провулків, площ на території Старосинявської селищної ради (0.05 МБ)

Відповідно до ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об`єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дав історичних подій», Постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.12 №989 «Про затвердження порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імені (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», з метою фахового вивчення та впорядкування механізму розгляду питань щодо найменування, перейменування вулиць, провулків, площ на території громади, збереження у їх назвах історичної топоніміки, увічнення пам’яті видатних подій та діячів, які зробили вагомий особистий внесок у розвиток громади, країни, а також для підготовки відповідних пропозицій з подальшим внесенням на розгляд сесії Старосинявської селищної ради, виконком селищної ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Положення про комісію з питань перейменування (найменування) вулиць, провулків, площ на території Старосинявської селищної територіальної громади згідно з додатком (додаток 1).

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Старосинявської селищної ради Олександра Попика.

 

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИ