Скликання: Проекти рішень виконкому
Сесія / комісія: Засідання 13 серпня 2021 року
Тип документу: Проект рішення виконкому
Дата: 11.08.2021
Автор: КП Старосинявський водоканал
Номер документу: 5
Назва документу: Про затвердження тарифу на централізоване водопостачання для КП «Старосинявський центральний водоканал №1»
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження тарифу на централізоване водопостачання для КП «Старосинявський центральний водоканал №1» (0.05 МБ)

Про затвердження тарифу

на централізоване водопостачання

для КП «Старосинявський центральний водоканал №1»

З метою приведення тарифу на послуги з централізованого водопостачання у відповідність до економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво, забезпечення стабільного водопостачання в смт. Стара Синява та Старосинявській територіальній громаді, керуючись п. 2 ч. 3 ст. 4, ч. 1 ст. 10 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», п/п 2 п. «а» ст. 28, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком формування тарифів на централізоване водопостачання, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869, Порядком розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення, затверджений наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018 № 239, Порядком інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженим наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 05.06.2018 № 130, рішенням виконавчого комітету Старосинявської селищної ради від 29 січня 2020 року №02/2020 «Про встановлення КП «Старосинявський ЦВ №1» форм заяви та розрахунків тарифів на послуги з централізованого водопостачання», виконавчий комітет Старосинявської селищної ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити комунальному підприємству «Старосинявський ЦВ №1» Старосинявської селищної ради тариф для всіх категорій споживачів, згідно із структурою, що додається:

на централізоване водопостачання – 25,52 грн./м3 з ПДВ;

2. Директору КП «Старосинявський ЦВ №1» (Матіяшу В.В.) у термін, що не перевищує 15 днів з дати введення у дію цього рішення, повідомити у встановленому порядку споживачів про прийняте рішення.

3. Рішення набирає чинності з першого числа місяця, наступного за місяцем в якому його офіційно оприлюднено.

4. Визнати такими, що не застосовуються з моменту набрання чинності цим рішенням (втратили чинність):

пункт 1 рішення виконавчого комітету Старосинявської селищної ради Старосинявського району Хмельницької області від 29.01.2020р. № 02-2020 «Про коригування тарифів на централізоване водопостачання»;

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови Карпушина А.А.

 

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ