Скликання: Проекти рішень по землі 2021 рік
Сесія / комісія: *
Тип документу: Проект рішення сесії
Дата: 23.07.2021
Номер документу: 69
Назва документу: Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
Прикріплені файли:
  1. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.03 МБ)

Про відмову у наданні

дозволу на розроблення проєкту

землеустрою щодо відведення земельної

ділянки у власність

 

Керуючись ст. 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні », ст. ст. 12, 118,122 Земельного Кодексу України, розглянувши звернення гр..Трояка Олега Миколайовича та враховуючи невідповідність місця розташування об'єкта вимогам законів, прийнятих відповідно до них нормативно-правових актів - земельна ділянка зазначена на графічному матеріалі, на якому зазначено бажане місце розташування земельної ділянки, відповідно до Державного акту на право постійного користування землею серії ІІ-ХМ №001139 виданого Державному територіально-галузевому об’єднанню «Південно-Західна залізниця» зареєстрованого в книзі записів державних актів на право постійного користування землею за №6 від 9 вересня 1999 р. відноситься до земель залізничного транспорту державної власності, Старосинявська селищна рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Відмовити в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0100 га, що розташована за адресою: с. Адампіль, вул.. Л. Українки на території Старосинявської селищної Хмельницького району Хмельницької області для будівництва індивідуальних гаражів (код КВЦПЗ 02.05) з метою подальшої передачі у власність гр. Трояку Олегу Миколайовичу (6824480500:01:008).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на Постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, будівництва, земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ