Скликання: Проекти рішень по землі 2021 рік
Сесія / комісія: *
Тип документу: Проект рішення сесії
Дата: 23.07.2021
Номер документу: 66
Назва документу: Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі безоплатно у власність
Прикріплені файли:
  1. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі безоплатно у власність (0.03 МБ)

Про відмову у затвердженні проекту

землеустрою щодо відведення земельної

ділянки та передачі безоплатно у власність

 

Керуючись ст. 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні », ст. ст. 12, 116,118 Земельного Кодексу України, враховуючи, що передача земельних ділянок безоплатно у власність громадян у межах норм, визначених Земельним Кодексом, провадиться один раз по кожному виду використання гр. Фелонюку Олександру Миколайовичу було передано безоплатно у приватну власність згідно рішення Старосинявської селищної ради №11-5/2021 від 29 січня 2021 року земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства за кадастровим номером 6824488000:03:018:0139, площею 1,8779 га, Старосинявська селищна рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Відмовити гр.. Фелонюку Олександру Миколайовичу у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства, що знаходяться за адресою: Хмельницька область, Старосинявський район, с. Цимбалівка.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на Постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг, з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ