Скликання: Проекти рішень по землі 2021 рік
Сесія / комісія: *
Тип документу: Проект рішення сесії
Дата: 23.07.2021
Номер документу: 61
Назва документу: Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
Прикріплені файли:
  1. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.04 МБ)

Про відмову у наданні

дозволу на розроблення проекту

землеустрою щодо відведення земельної

ділянки у власність

 

Керуючись ст. 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні », ст. ст. 12, 118, 186-1 Земельного Кодексу України, Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», розглянувши звернення громадянки Юркової Людмили Василівни (Вх.№Ю/2545 від 28.05.2021), Іолтуховської Світлани Василівни (Вх.№І/2595 від 01.06.2021) та враховуючи невідповідність місця розташування об'єкта вимогам законів, прийнятих відповідно до них нормативно-правових актів (земельна ділянка зазначена на графічному матеріалі, на якому зазначено бажане місце розташування земельних ділянок, відповідно до проєкту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) на території Старосинявської селищної ради (к-п «Колос» с. Бабине) увійшли до площі земель, що підлягають розподілу, але відповідно до протоколу про розподіл земельних ділянок не були виділені власнику земельної частки (паю), Старосинявська селищна рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Відмовити в наданні дозволу гр. Юрковій Людмилі Василівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із земель сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ 01.03) орієнтовним розміром 2,0000 га за межами населеного пункту с. Бабине на території Старосинявської селищної ради Старосинявського району Хмельницької області (6824481000:03:025).

2. Відмовити в наданні дозволу гр. Іолтуховській Світлані Василівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із земель сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ 01.03) орієнтовним розміром 2,0000 га за межами населеного пункту с. Бабине на території Старосинявської селищної ради Старосинявського району Хмельницької області (6824481000:03:025).

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на Постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг, з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ