Скликання: Проекти рішень виконкому
Сесія / комісія: +
Тип документу: Проект рішення виконкому
Дата: 30.06.2021
Номер документу: 10
Назва документу: Про присвоєння адрес
Прикріплені файли:
  1. Про присвоєння адрес (0.03 МБ)

Про присвоєння адрес

 

Керуючись пунктом 1 статті 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяви та подані документи громадян Біляєвої Світлани Іванівни, Яно Олександра Васильовича жителів смт. Стара Синява, Леськова Степана Федоровича жителя с. Паньківці, Яцишиного Степана Васильовича жителя с. Лисанівці з метою оформлення правовстановлюючих документів на об’єкти нерухомого майна, виконавчий комітет селищної ради

ВИРІШИВ :

1. Розглянувши заяву та подані документи громадянки Біляєвої Світлани Іванівни жительки смт. Стара Синява, щодо присвоєння адреси на виділені їй приміщення в житловому будинку №19 по вулиці Мончака в смт. Стара Синява, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків та з метою упорядкування їх нумерації, присвоїти адресу згідно з рішенням Старосинявського районного суду Хмельницької області від 28 вересня 2020 р. (справа №684/792/19) на виділені їй приміщення в житловому будинку №19 по вулиці Мончака в смт. Стара Синява, які належать Біляєвій Світлани Іванівни, та вважати виділені їй за рішенням суду від 24 січня 2006 року приміщення в житловому будинку, як окремий об’єкт нерухомості, виклавши адресу в наступній редакції:

31400 Хмельницька область

Старосинявський район

смт. Стара Синява

вул. Мончака, 19б

2. Розглянувши заяву та подані документи громадянина Леськова Степана Федоровича жителя с. Паньківці, щодо присвоєння адреси на будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами по вулиці Виробничій в с. Паньківці, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків та з метою упорядкування їх нумерації, присвоїти адресу на будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами, який належить Леськову Степану Федоровичу, виклавши її в наступній редакції:

31440 Хмельницька область

Старосинявський район

с. Паньківці

вул. Виробнича, 18

 

3. Розглянувши заяву та подані документи громадянина Яцишиного Степана Васильовича жителя с. Лисанівці, щодо присвоєння адреси на будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами по вулиці Травневій в с. Лисанівці, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків та з метою упорядкування їх нумерації, присвоїти адресу на будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами, який належав Яцишиній Ганні Василівні, виклавши її в наступній редакції:

31440 Хмельницька область

Старосинявський район

с. Лисанівці

вул. Травнева, 24

 

4. Розглянувши заяву та подані документи громадянина Яно Олександра Васильовича жителя смт. Стара Синява, щодо присвоєння адреси на гараж по вулиці Заводській в смт. Стара Синява, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків та об’єктів нерухомого майна, з метою упорядкування їх нумерації, присвоїти адресу гаражу, який знаходиться в смт. Стара Синява вул. Заводська, 2г Старосинявського району Хмельницької області а саме:

31400 Хмельницька область

Старосинявський район

смт. Стара Синява

вул. Заводська, 2г, бокс 1

 

5. Рекомендувати заявникам звернутися до відповідних служб та організацій для внесення змін до документації на об’єкт нерухомості згідно даного рішення.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Карпушина А.А..

 

 

Селищний голова Віталій Здебський