Скликання: Проекти рішень виконкому
Сесія / комісія: +
Тип документу: Проект рішення виконкому
Дата: 30.06.2021
Номер документу: 7
Назва документу: Про затвердження актів обстеження зелених насаджень та надання дозволу на зріз дерев на території Старосинявської селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження актів обстеження зелених насаджень та надання дозволу на зріз дерев на території Старосинявської селищної ради (0.04 МБ)

Про затвердження актів обстеження зелених

насаджень та надання дозволу на зріз дерев

на території Старосинявської селищної ради

 

     Розглянувши заяву  жительки смт. Стара Синява вул. Грушевського буд. 57 Чміль Олени Анатоліївни та акти обстеження зелених насаджень, керуючись постановою Кабінету Міністрів від 01.08.2006 р. № 1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», на підставі ст.28 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та у відповідності до підпункту 7 пункту “а” статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», виконавчий комітет Старосинявської селищної ради

В И Р І Ш И В :

1.Затвердити:

- акт № 4 від 10.06.2021 року обстеження зелених насаджень в с. Івки (біля сільського БК)

- акт № 5 від 11.06.2021 року обстеження зелених насаджень в с. Лисанівці (біля сільського БК)

- акт № 6 від 11.06.2021 року обстеження зелених насаджень в смт. Стара Синява вул.Толстого,11

- акт № 7 від 11.06.2021 року обстеження зелених насаджень в смт. Стара Синява вул.І.Франка,9

2. Надати дозвіл на зріз дерева на території Старосинявської селищної ради за адресами: - с. Івки (біля сільського БК) дві ялини, три осокори, акація і ясен, дерева сухостійні, аварійні і несуть загрозу людям і будівлям.

- с. Лисанівці (біля сільського БК) три клени і липа, дерева сухостійні, аварійні і несуть загрозу людям, будівлям і лініям електропередач.

- смт. Стара Синява вул. Толстого (біля стадіону) три ясені, два клени, дерева сухостійні, аварійні і несуть загрозу людям, будівлям.

3. Надати дозвіл на обрізування дерев на території Старосинявської селищної ради за адресою: смт. Стара Синява вул. І. Франка., з метою відновлення світлового режиму в приміщені, що затіняються деревами

- три берези, дерева затіняють житлове приміщення.


 


 

4. Видалення дерева проводити після отримання в Старосинявській селищній раді ордеру на видалення зелених насаджень.

5. Ділову деревину видалених дерев та дрова оприбутковувати за накладними балансоутримувачем, гілки та непридатну деревину утилізувати відповідно до акту.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови Карпушина А.А. 


 


 

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ