Скликання: Проекти рішень виконкому
Сесія / комісія: +
Тип документу: Проект рішення виконкому
Дата: 30.06.2021
Номер документу: 4
Назва документу: Про уповноважених осіб для участі в обстеженні житлово-побутових умов проживання жителів селищної ради при призначенні субсидій, допомог та пільг
Прикріплені файли:
  1. Про уповноважених осіб для участі в обстеженні житлово-побутових умов проживання жителів селищної ради при призначенні субсидій, допомог та пільг (0.04 МБ)

Про уповноважених осіб для участі в

обстеженні житлово-побутових умов

проживання жителів селищної ради

при призначенні субсидій, допомог та пільг

 

На підставі ст. 34, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, постанов Кабінету Міністрів України, від 21.08.2001 №1091 “Деякі питання надання державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям”, від 21.10.1995р. №848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», та 08.06.2016 р. № 365 “Деякі питання здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам” наказу Міністерства соціальної політики України, від 02.08.2000 №1192 “Про надання щомісячної грошової допомоги особі, яка проживає разом з особою з інвалідністю I чи II групи внаслідок психічного розладу, яка за висновком лікарської комісії медичного закладу потребує постійного стороннього догляду, на догляд за нею” від 14.06.2018р. № 890 «Про деякі питання діяльності об’єднаної територіальної громади щодо надання послуг із соціальної підтримки населенню», з метою забезпечення виконання повноважень у сфері соціального захисту населення громади, виконавчий комітет селищної ради

ВИРІШИВ:

Затвердити список уповноважених осіб для участі в обстеженнях житлово-побутових умов проживання жителів селищної ради, які проводяться уповноваженими особами Старосинявської селищної ради для призначенні різних видів допомог та житлових субсидій, пільг (додається 1).

Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров'я та соціального захисту.


 

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ