Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: 10 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 18.06.2021
Номер документу: 119-10/2021
Назва документу: Про припинення права користування земельними ділянками громадянами
Прикріплені файли:
  1. Про припинення права користування земельними ділянками громадянами (0.14 МБ)

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ
ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел.  2-10- 89  Код ЄДРПОУ  04402824

РІШЕННЯ
десятої   чергової  сесії селищної ради   восьмого скликання

15.06.2021 р.                                       смт. Стара Синява                               № 119-10/2021
  
    Про припинення  права користування
    земельними ділянками   громадянами                                                                                                                                               
                        
    Керуючись  ст.26  Закону України   « Про місцеве самоврядування  в Україні » , відповідно до статей 141,142 Земельного   Кодексу України  , розглянувши звернення громадян про припинення права користування земельними ділянками, Старосинявська  селищна  рада:     
                                            
ВИРІШИЛА:

1. Припинити  право користування земельними ділянками, які використовувались без державної реєстрації права :
- Лошак Нілі Мусіївні , яка  проживає за адресою:  Хмельницька область , Старосинявський район, с. Пасічна, вулиця Радгоспна, будинок 3   на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства  площею 0,0600 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, с. Пасічна.
- Лошак Нілі Мусіївні , яка  проживає за адресою:  Хмельницька область , Старосинявський район, с. Пасічна, вулиця Радгоспна, будинок 3   на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства  площею 0,1500 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, с. Пасічна.
-  Рузичу Олександру Якимовичу , який  проживає за адресою:  Хмельницька область , Старосинявський район, с. Пасічна, вулиця Радгоспна   на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства  площею 0,1500 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, с. Пасічна.
- Рузичу Олександру Якимовичу , який  проживає за адресою:  Хмельницька область , Старосинявський район, с. Пасічна, вулиця Радгоспна   на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства  площею 0,0500 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, с. Пасічна.
 -  Найко Марії Яківні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район смт. Стара Синява, вул. Заводська, будинок 7   на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства  площею 0,1000 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , смт. Стара Синява.
-   Безверхній Людмилі Олександрівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Паплинці   на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства  площею 0,2400 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , с. Паплинці.
- Шевчуку Миколі Петровичу, який проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Мисюрівка, вул.. Зелена   на земельну ділянку  для ведення особистого селянського господарства площею 0,4800 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Мисюрівка.
- Вітомській Ніні Никодимівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Мисюрівка   на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства  площею 0,1500 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , с. Мисюрівка.
 - Коцюбинській Надії Миколаївні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Паньківці   на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства  площею 0,4000 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , с. Паньківці.
- Коцюбинській Надії Миколаївні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Паньківці   на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства  площею 0,2600 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , с. Паньківці.
- Гноянку Анатолію Миколайовичу, який  проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район смт. Стара Синява, вул.. Гвардійська,26   на земельну ділянку  для ведення особистого селянського господарства площею 0,1500 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район смт. Стара Синява.
- Серветник Раїсі Петрівні, яка  проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район смт. Стара Синява, вул..Цукрозавод,19/5   на земельну ділянку  для ведення особистого селянського господарства площею 0,1500 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район смт. Стара Синява.
2. Відділу земельних відносин виконавчого комітету Старосинявської селищної ради  внести зміни в земельно-облікові документи.
3. Контроль  за виконанням даного  рішення  покласти на Постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг, з питань містобудування, будівництва, земельних відносин,  агропромислового комплексу та  охорони навколишнього природного середовища.


Селищний голова                                                                                Віталій ЗДЕБСЬКИЙ