Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: 10 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 18.06.2021
Номер документу: 79-10/2021
Назва документу: Про припинення права користування земельними ділянками громадянами
Прикріплені файли:
  1. Про припинення права користування земельними ділянками громадянами (0.14 МБ)

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ
ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел.  2-10- 89  Код ЄДРПОУ  04402824

РІШЕННЯ
десятої   чергової  сесії селищної ради   восьмого скликання

15.06.2021 р.                                       смт. Стара Синява                               № 79-10/2021

    Про припинення  права користування
    земельними ділянками   громадянами                                                                                                                                               
                        
    Керуючись  ст.26  Закону України   « Про місцеве самоврядування  в Україні » , відповідно до статей 141,142 Земельного   Кодексу України  , розглянувши звернення громадян про припинення права користування земельними ділянками, Старосинявська  селищна  рада:     
                                            
В И Р І Ш И Л А:

1. Припинити  право користування земельними ділянками, які використовувалисьбез державної реєстрації :
- Дацунику Івану Михайловичу , який  проживає за адресою:  Хмельницька область , Старосинявський район, с. Дубова, вулиця Б.Хмельницького, будинок 11   на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства  площею 0,2600 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, с. Дубова.
- Дацунику Івану Михайловичу , який  проживає за адресою:  Хмельницька область , Старосинявський район, с. Дубова, вулиця Б.Хмельницького, будинок 11   на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства  площею 0,4000 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, с. Дубова.
-  Юзві Любові Яківні , яка  проживає за адресою:  Хмельницька область , Старосинявський район, с. Дубова, вулиця Б.Хмельницького, будинок 19   на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства  площею 0,3000 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, с. Дубова.
- Юзві Любові Яківні , яка  проживає за адресою:  Хмельницька область , Старосинявський район, с. Дубова, вулиця Б.Хмельницького, будинок 19   на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства  площею 0,2500 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, с. Дубова.
 -  Матвєєвій Євдокії Григорівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Пилявка   на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства  площею 0,4000 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , с. Пилявка.
-   Матвєєвій Євдокії Григорівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Пилявка   на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства  площею 0,1900 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , с. Пилявка.
- Боровінському Андрію Олексійовичу, який проживає за адресою: Хмельницька область Летичівський район с. Митківці, вул.. Зарічна,22   на земельну ділянку  для ведення особистого селянського господарства площею 0,2000 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Пилявка.
- Гедзун Надії Іванівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с.Липки, вул. Гагаріна,9   на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,1600 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район  с. Липки.
- Швець Валентині Василівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Залісся, вул.. Молодіжна,19 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства  площею 0,3000 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район  с. Залісся.
- Алєксову Віталію Петровичу, який проживає за адресою: Хмельницька область с.Пилявка, вулиця  Деребасівська,13  на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,7100 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район  с. Пилявка.
- Брищуку Володимиру Семеновичу , який проживає за адресою: Хмельницька область с.Паплинці, вулиця Новоселівка ,81  на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2500 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район  с. Паплинці.
- Брищуку Володимиру Семеновичу , який проживає за адресою: Хмельницька область с.Паплинці, вулиця Новоселівка ,81  на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,3000 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район  с. Паплинці.
- Брищуку Володимиру Семеновичу , який проживає за адресою: Хмельницька область с.Паплинці, вулиця Новоселівка ,81  на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 1,0000 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , за межами населеного пункту с. Паплинці.
- Марценюк Катерині Василівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Заставці, вул.. Морозова Павліка,3 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства  площею 0,1300 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район  с. Заставці.
- Мовчан Наталії Павлівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область с.Паплинці, вулиця Жовтнева,24  на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,3300 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , в межах населеного пункту с. Паплинці.
- Баллі Олексію Володимировичу, який проживає за адресою: Хмельницька область с.Заставці, вулиця Матросова,76  на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2500 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , в межах населеного пункту с. Заставці.
- Баллі Олексію Володимировичу, який проживає за адресою: Хмельницька область с.Заставці, вулиця Матросова,76  на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2000 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , в межах населеного пункту с. Заставці.
- Баллі Олексію Володимировичу, який проживає за адресою: Хмельницька область с.Заставці, вулиця Матросова,76  на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,1000 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , в межах населеного пункту с. Заставці.
- Гончарук Галині Порфирівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Бабине, вул..Грушевського на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства  площею 0,2500 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район  с.Бабине.
2. Відділу земельних відносин виконавчого комітету Старосинявської селищної ради  внести зміни в земельно-облікові документи.
3. Контроль  за виконанням даного  рішення  покласти на Постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг, з питань містобудування, будівництва, земельних відносин,  агропромислового комплексу та  охорони навколишнього природного середовища.


Селищний голова                                                                                Віталій ЗДЕБСЬКИЙ