Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: 10 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 18.06.2021
Номер документу: 20-10/2021
Назва документу: Про надання згоди на виключення з переліку закладів культури базової мережі та зняття з балансу відділу культури, національностей, релігії та туризму Старосинявської селищної ради приміщення Рідкодубського СК
Прикріплені файли:
  1. Про надання згоди на виключення з переліку закладів культури базової мережі та зняття з балансу відділу культури, національностей, релігії та туризму Старосинявської селищної ради приміщення Рідкодубського СК (0.21 МБ)

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ
ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел.  2-10- 89  Код ЄДРПОУ  04402824

РІШЕННЯ

десятої  чергової сесії восьмого скликання

11.06.2021р.                             смт. Стара Синява                       № 20-10/2021


Про надання згоди на виключення з переліку 
закладів культури базової мережі та зняття з 
балансу відділу культури, національностей, 
релігії та туризму Старосинявської селищної
 ради приміщення  Рідкодубського СК 


        На підставі ст.ст.26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст.ст.1, 22, 23 Закону України «Про культуру», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012р.№984 та з метою приведення мережі закладів культури селищної ради до вимог часу  у зв’язку з малою кількістю жителів, сесія селищної ради,

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на виключення з переліку закладів культури базової мережі   та зняття з балансу відділу культури, національностей, релігії та туризму Старосинявської селищної ради затвердженого Рішенням сесії селищної ради від 29 червня 2017 року №16, приміщення Рідкодубського сільського клубу як такого, що перебуває в аварійному стані і в даний час не функціонує .
2. Матеріально-технічну базу ліквідованого закладу   передати до діючих закладів культури.

3. Погодити рішення сесії селищної ради з Міністерством Культури України відповідно до порядку формування базової мережі закладів культури.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту.

Селищний голова                                                      Віталій ЗДЕБСЬКИЙ