Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: *
Тип документу: Проект рішення сесії
Дата: 28.05.2021
Номер документу: *
Назва документу: Про надання згоди на виключення з переліку закладів культури базової мережі відділу культури, національностей, релігії та туризму Старосинявської селищної ради Пишецького СБК
Прикріплені файли:
  1. Про надання згоди на виключення з переліку закладів культури базової мережі відділу культури, національностей, релігії та туризму Старосинявської селищної ради Пишецького СБК (0.21 МБ)

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ
ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел.  2-10- 89  Код ЄДРПОУ  04402824

РІШЕННЯ

_______   сесії ___________ скликання 

_______________                            смт Стара Синява                               № _____


Про надання згоди на виключення з переліку 
закладів культури базової мережі  відділу 
культури, національностей, релігії та туризму 
Старосинявської селищної ради Пишецького СБК

        На підставі ст.ст.26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст.ст.1, 22, 23 Закону України «Про культуру», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012р.№984 та з метою приведення мережі закладів культури селищної ради до вимог часу  у зв’язку з малою кількістю жителів, сесія селищної ради,

ВИРІШИЛА:
1. Надати згоду на виключення з переліку закладів культури базової мережі  відділу культури, національностей, релігії та туризму Старосинявської селищної ради затвердженого Рішенням сесії селищної ради від 29 червня 2017 року №16, Пишецького сільського будинку культури, як такого, що є  списаним з балансу відділу культури, національностей, релігії та  туризму згідно Рішення селищної ради від 26.02.2021р. №28-6/2021 .
2. Матеріально-технічну базу вищезазначеного  закладу   передати до діючих закладів культури.

3. Погодити рішення сесії селищної ради з Міністерством Культури України відповідно до порядку формування базової мережі закладів культури.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту.

Селищний голова                        В.Е.Здебський