Скликання: Проекти рішень виконкому
Сесія / комісія: Засідання 03 червня 2021 року
Тип документу: Проект рішення виконкому
Дата: 02.06.2021
Номер документу: 2
Назва документу: Про надання згоди на передачу в оренду нежитлового приміщення об’єктів комунальної власності відділу освіти, молоді, спорту виконавчого комітету Старосинявської селищної ради та перевести об’єкт оренди до першого типу
Прикріплені файли:
  1. Про надання згоди на передачу в оренду нежитлового приміщення об’єктів комунальної власності відділу освіти, молоді, спорту виконавчого комітету Старосинявської селищної ради та перевести об’єкт оренди до першого типу (0.04 МБ)

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824

 

Р І Ш Е Н Н Я

_________________ смт. Стара Синява № ____/2021

Про надання згоди на передачу в оренду нежитлового

приміщення об’єктів комунальної власності відділу освіти,

молоді, спорту виконавчого комітету

Старосинявської селищної ради

та перевести об’єкт оренди до першого типу

 

Керуючись статтями 29,32,42,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», Положенням про оренду комунального майна відділу освіти, молоді, спорту виконавчого комітету Старосинявської селищної ради, враховуючи звернення приватного підприємця Сивак Людмили Василівни, виконавчий комітет селищної ради

ВИРІШИВ:

  1. Надати згоду на передачу в оренду об’єктів комунальної власності (нежитлових приміщень), балансоутримувачем яких є відділ освіти, молоді, спорту виконавчого комітету Старосинявської селищної ради та перевести об’єкт оренди до першого типу.

Характеристика об’єктів:

  • Частина нежитлового приміщення ліквідованої Пилявківської ЗОШ 1-2 ступенів площею 20 м. кв. розташованої за адресою с. Пилявка Старосинявського району вул. Центральна 2А., для використання під розміщення об’єктів торгівлі.

  1. Балансоутримувачу об’єктів забезпечити внесення їх до системи електронних торгів «Е-ТЕНДЕР», для проведення аукціону згідно Положення про оренду комунального майна відділу освіти, молоді, спорту виконавчого комітету Старосинявської селищної ради.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Попика О.Ф.

 

 

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ