Скликання: Проекти рішень по землі 2021 рік
Сесія / комісія: *
Тип документу: Проект рішення сесії
Дата: 28.05.2021
Номер документу: *
Назва документу: Про затвердження документації із землеустрою
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження документації із землеустрою (0.13 МБ)

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ
ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел.  2-10- 89  Код ЄДРПОУ  04402824
РІШЕННЯ
_____________чергової сесії восьмого скликання

_____________2021 року                        смт  Стара  Синява                            № ________


Про  затвердження                                                                                                                                 
документації із землеустрою  

  Керуючись ст.26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні »,  ст.ст.12,79-1 Земельного Кодексу України, ст.ст.19,22,25,30,55 Закону України  «Про землеустрій», ст.13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості)  земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», розглянувши клопотання ТОВ СП «НІБУЛОН»   та технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду невитребуваної земельної частки (паю),  виготовленої землевпорядною організацією, Старосинявська селищна рада 
    
ВИРІШИЛА:

1.  Затвердити технічну документацію із землеустрою  щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 01.01 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за адресою: Хмельницька область, Старосинявський район, за межами населеного пункту с.Буглаї .
2. Передати в оренду ТОВ СП «НІБУЛОН»   земельну ділянку площею 1,5373 га (кадастровий номер 6824487000:06:012:0066), яка знаходиться за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, за межами населеного пункту  с. Буглаї  терміном на 10 років  або до дня державної власником земельної  частки  (паю)  чи її спадкоємцем реєстрації  права  власності  на  дану  земельну  ділянку для  ведення товарного сільськогосподарського виробництва .
3. Встановити  річну орендну плату за користування вказаною земельною ділянкою в розмірі  12%  від їх нормативної грошової оцінки .
4. Доручити селищному голові Здебському В. Е.  укласти від імені ради договір оренди землі згідно даного рішення.
5. Приступити до використання земельної ділянки після здійснення державної реєстрації права оренди у Державному реєстрі речових прав.
6. Земельну ділянку використовувати за цільовим призначенням, з дотриманням вимог статті 96,103 Земельного кодексу України та інших нормативно –правових актів.


Селищний голова                                                                                Віталій ЗДЕБСЬКИЙ