Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: *
Тип документу: Проект рішення сесії
Дата: 19.03.2021
Номер документу: *
Назва документу: Про затвердження Програми організації суспільно корисних робіт для порушників, на яких накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт на 2021-2025 роки
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Програми організації суспільно корисних робіт для порушників, на яких накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт на 2021-2025 роки (0.07 МБ)

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СТАРОСИНЯВСЬКИЙ РАЙОН

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

чергової сесії восьмого скликання

 

березня 2021 року Стара Синява № /2021

 

Про затвердження Програми організації

суспільно корисних робіт для порушників,

на яких накладено адміністративне стягнення

у вигляді суспільно корисних робіт на 2021-2025 роки

 

      Керуючись статтею 25, пунктом 22 частини 1 статті 26, частиною 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статей 31-1, 325-1, 325-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення, з метою забезпечення виконання  Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту прав дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів»,  селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму організації  оплачуваних суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт на 2021-2025 роки  (Додається).

2. Управлінню фінансів виконавчого комітету селищної ради забезпечити фінансування заходів, передбачених Програмою в межах наявного фінансового ресурсу.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку та з питань регламенту, прав людини, законності, запобігання корупції, депутатської діяльності та етики.


 


 

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ