Скликання: Проекти рішень по землі 2021 рік
Сесія / комісія: *
Тип документу: Проект рішення сесії
Дата: 18.03.2021
Номер документу: *
Назва документу: Про припинення права користування земельними ділянками громадянами
Прикріплені файли:
  1. Про припинення права користування земельними ділянками громадянами (0.04 МБ)

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824

 

РІШЕННЯ

__________ чергової сесії селищної ради восьмого скликання

 

__________ 2021 року смт Стара Синява № ________

Про припинення права користування

земельними ділянками громадянами

Керуючись ст.26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні » , відповідно до статей 141,142 Земельного Кодексу України , розглянувши звернення громадян Старосинявська селищна рада:

В И Р І Ш И Л А:

1. Припинити право користування :

- Білань Валентині Миколаївні , яка проживає за адресою: Хмельницька область , Старосинявський район, смт. Стара Синява, вулиця Чапаєва, будинок 11 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,1000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, смт. Стара Синява.

- Тарнавському Віктору Петровичу , який проживає за адресою: Хмельницька область, Старосинявський район , смт. Стара Синява, вул.. Ладигіна,3 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,3400 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, смт. Стара Синява.

- Зайці Лідії Віталіївні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район смт. Стара Синява, вул. Грушевського, будинок 10 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,0800 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , смт. Стара Синява.

- Венгеру Степану Васильовичу, який проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район смт. Стара Синява, вул.. Мічуріна,4 на земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,1500 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Іванківці.

- Шамрай Людмилі Володимирівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Хмельницький район с. Заставці, вул.. Корчагіна,45 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,3300 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Паньківці.

- Даценко Любові Іванівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Олексіївка, вул.. Молодіжна,2 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,1000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Олексіївка.

- Манькову Анатолію Васильовичу, який проживає за адресою: Хмельницька область с. Паньківці, вулиця Святкова,35 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2300 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Паньківці.

- Марійчуку Миколі Степановичу, який проживає за адресою: Хмельницька область с. Паньківці, вулиця Шкільна ,28 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,1000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Паньківці.

- Братенко Тетяні Василівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область с. Йосипівка, вулиця Сидоришина,16 на земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,1500 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район смт. Стара Синява.

- Сурік Тетяні Іванівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область с. Йосипівка, провулок Вишневий,11б на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,0900 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Йосипівка.

- Козлик Любові Максимівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, с. Пишки на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,4600 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Пишки.

- Козлик Любові Максимівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, с. Пишки на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,1600 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Пишки.

- Козлик Любові Максимівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, с. Пишки на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,4000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Пишки.

- Кліменко Марії Максимівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, смт.Стара Синява, вулиця Грушевського, 144 кв.1 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,1500 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район смт. Стара Синява

- Спидинюк Тетяні Петрівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, смт.Стара Синява, вулиця Чапаєва,10 на земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,1500 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район смт. Стара Синява

- Корнійчук Галині Романівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, с.Лисанівці, на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Лисанівці.

- Матвєєву Володимиру Івановичу, який проживає за адресою: Хмельницька область Старокостянтинівський район, с.Калинівка, на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,4600 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Красносілка.

- Матвєєву Володимиру Івановичу, який проживає за адресою: Хмельницька область Старокостянтинівський район, с.Калинівка, на земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0500 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Красносілка, вул. Красносільська.

- Мереці Олександру Ананійовичу, який проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, смт.Стара Синява, на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район за межами смт. Стара Синява

- Корнійчук Галині Романівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, с.Лисанівці, на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,1500 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Лисанівці.

- Маліновському Олександру Миколайовичу, який проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, смт. Стара Синява, на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,4000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Старосинявський район за межами смт. Стара Синява.

- Баворовському Миколі Євгенійовичу , який проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, с. Мисюрівка, вул. Молодіжна, на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,5000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район за межами смт. Стара Синява.

- Мереці Єві Никифоровні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, смт. Стара Синява, вул. Мічуріна,8а на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,5000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Старосинявський район за межами смт. Стара Синява.

- Марійчуку Анатолію Володимировичу, який проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, с. Паньківці, вул. Миру,2а, на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,5000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Паньківці.

- Марійчуку Анатолію Володимировичу, який проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, с. Паньківці, вул. Миру,2а, на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2300 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Паньківці.

- Ковалю Миколі Івановичу, який проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, с. Паньківці, вул. Святкова,8 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2200 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Паньківці.

- Ковалю Миколі Івановичу, який проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, с. Паньківці, вул. Святкова,8 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,7000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Паньківці.

- Солонінко Надії Яківні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, с. Лисанівці, вул. Травнева,15 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Лисанівці.

- Солонінко Надії Яківні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, с. Лисанівці, вул. Травнева,15 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2500 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Лисанівці.

2. Відділу земельних відносин виконавчого комітету Старосинявської селищної ради внести зміни в земельно-облікові документи.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на Постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг, з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ