Скликання: Проекти рішень по землі 2021 рік
Сесія / комісія: *
Тип документу: Проект рішення сесії
Дата: 18.03.2021
Номер документу: *
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою (0.03 МБ)

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824

РІШЕННЯ

______________________ чергової сесії селищної ради восьмого скликання

 

_________ 2021 року смт Стара Синява №

Про надання дозволу на розроблення

документації із землеустрою

 

Керуючись ст.26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні », ст. ст. 12, 79-1, Земельного Кодексу України, ст.. 19,22,25,30,55 Закону України « Про землеустрій »,ст.5,11 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) , розглянувши звернення громадян Суркової Антоніни Віталіївни (Вх.№С/1193 від 04.03.2021), Лакійчук Ніни Володимирівни (Вх.№Л/1192 від 04.03.2021), Корнійчука Андрія Васильовича (Вх.№К/1368 від 10.03.2021), Телендій Алли Володимирівни (Вх.№Т/1367 від 10.03.2021), Данилюк Галини Дмитрівни (Вх.№Д/1286 від 09.03.2021), Старосинявська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл гр. Сурковій Антоніні Віталіївні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва розміром 2,1908 га із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства с/с « Нива » с. Адампіль, яка розташована за межами населених пунктів Старосинявської селищної ради Старосинявського району Хмельницької області.

2. Надати дозвіл гр. Лакійчук Ніні Володимирівні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва розміром 1,8554 га із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства с/с « Світанок » с.Лисанівці, яка розташована за межами населених пунктів Старосинявської селищної ради Старосинявського району Хмельницької області.

3. Надати дозвіл гр. Корнійчуку Андрію Васильовичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва розміром 3,7346 га із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства с/с «ім.. Б. Хмельницького » с.Пилявка, яка розташована за межами населених пунктів Старосинявської селищної ради Старосинявського району Хмельницької області.

4. Надати дозвіл гр. Телендій Аллі Володимирівні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва розміром 2,4500 га із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства с/с « Нива » с. Адампіль, яка розташована за межами населених пунктів Старосинявської селищної ради Старосинявського району Хмельницької області.

5. Надати дозвіл гр. Данилюк Галині Дмитрівні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва розміром 1,3264/1,7182 га із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства с/с « Іква » смт.Стара Синява , яка розташована за межами населених пунктів Старосинявської селищної ради Старосинявського району Хмельницької області.

6. Виготовлену документацію із землеустрою представити на розгляд та затвердження сесії селищної ради .

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на Постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг, з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ