Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: 6 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 26.02.2021
Номер документу: 28-6/2021
Назва документу: Про надання згоди на списання з балансу відділу культури, національностей, релігії та туризму аварійної будівлі Пишецького сільського будинку культури, який належить до комунальної власності територіальної громади
Прикріплені файли:
  1. Про надання згоди на списання з балансу відділу культури, національностей, релігії та туризму аварійної будівлі Пишецького сільського будинку культури, який належить до комунальної власності територіальної громади (0.03 МБ)

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824

 

РІШЕННЯ

 

шостої чергової сесії восьмого скликання

 

26.02 2021 р смт. Стара Синява № 28-6/2021

 

 

Про надання згоди на списання з балансу відділу

культури, національностей, релігії та туризму

аварійної будівлі Пишецького сільського

будинку культури, який належить до

комунальної власності територіальної

громади

 

 

На підставі ст.ст.26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись «Порядком списання матеріальних цінностей з балансу об’єктів ,що належать Старосинявській селищній раді », затвердженим рішенням ХІХ сесії № 18 від 29 червня 2017 року, розглянувши висновок постійної комісії з обстеження технічного стану нерухомого майна від 12 травня 2020 року, сесія селищної ради,

 

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на списання з балансу відділу культури, національностей, релігії та туризму Старосинявської селищної ради аварійну будівлю Пишецького сільського будинку культури, яка знаходиться за адресою: с. Пишки, вул. Перемоги,30, інвентарний номер 10310014, балансова вартість 35306 грн.00 коп., яка належить до комунальної власності Старосинявської селищної ради.

2. Доручити КП «Старосинявський комунгосп» здійснити демонтаж вказаного в п.1 приміщення та прибуткувати будівельні матеріали, які придатні для подальшого використання з можливістю подальшої їх реалізації.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, будівництва, земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ