Скликання: Проекти рішень по землі 2021 рік
Сесія / комісія: *
Тип документу: Проект рішення сесії
Дата: 16.02.2021
Номер документу: 120
Назва документу: Про відмову у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації ділянки
Прикріплені файли:
  1. Про відмову у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації ділянки (0.14 МБ)

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ
ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел.  2-10- 89  Код ЄДРПОУ  04402824

                                                       РІШЕННЯ
         сесії селищної ради   восьмого скликання

«____»____________  2021 року               смт Стара Синява                               № ____/2021

Про відмову у наданні 
дозволу на розроблення технічної
документації із землеустрою щодо
 інвентаризації ділянки 


      Керуючись ст.26 Закону України « Про місцеве самоврядування  в Україні », ст. ст. 12,  79-1,  186 Земельного Кодексу України, ст.. 19,22,25,30,57 Закону України  « Про землеустрій »,ст. 21 Закону України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи звернення  Хоменка Миколи Миколайовича  про встановлення меж земельної ділянки згідно державного акту на право постійного користування землею ,    Старосинявська  селищна  рада                                           
ВИРІШИЛА:

1. Відмовити в наданні дозволу    на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки  орієнтовним розміром 19,8000 га  за адресою: Хмельницька область, Старосинявський район, за межами населеного пункту  с. Заставці з метою формування земельної ділянки, яка передбачає визначення її площі, меж та внесення інформації про неї до Державного земельного кадастру , що перебуває в користуванні гр. Хоменка Миколи Миколайовича для ведення фермерського господарства (код КВЦПЗ 01.02)   на підставі Державного акту на право постійного користування землею  серії ХМ  виданого на підставі рішення Старосинявської районної ради Старосинявського району Хмельницької області від 28 липня 1998 року №7   за рахунок земельної ділянки сільськогосподарського призначення  комунальної власності площею 19,8000 га з кадастровим номером 6824482000:06:008:0032, яка відноситься до   земель запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам) (код КВЦПЗ 16.00) так як державний акт на право постійного користування землею серії ХМ виданий гр. Хоменку Миколі Миколайовичу  для ведення селянського (фермерського) господарства згідно рішення Старосинявської районної ради Старосинявського району Хмельницької області від 28 липня 1998 року №7    не   зареєстрований в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею .
2. Контроль  за виконанням даного  рішення  покласти на Постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, будівництва, земельних відносин,  агропромислового комплексу та  охорони навколишнього природного середовища.
Селищний голова                                                                                 Віталій ЗДЕБСЬКИЙ