Скликання: -
Сесія / комісія: -
Тип документу: Рішення виконкому
Дата: 09.02.2021
Номер документу: 16/2021
Назва документу: Про присвоєння адрес
Прикріплені файли:
  1. Про присвоєння адрес (0.14 МБ)

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ
ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел.  2-10- 89  Код ЄДРПОУ  04402824

Р І Ш Е Н Н Я  

   09 лютого  2021  року             смт Стара Синява                            №16/2021


Про присвоєння адрес 

       Розглянувши заяви та подані документи громадян  Навроцького Олексія Івановича, Гноянка Олександра Сергійовича жителів смт. Стара Синява,  Галиш Любові Олексіївни  жительки с. Адампіль з метою оформлення правовстановлюючих документів на об’єкти  нерухомого майна, керуючись пунктом 1 статті 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий  комітет  селищної ради   
   ВИРІШИВ:

  1. Розглянувши  заяву та подані  документи громадянина  Навроцького Олексія Івановича,  жителя смт. Стара Синява, щодо присвоєння  адреси на житловий  будинок по вулиці  Молодіжній  в смт. Стара Синява, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків та  з метою  упорядкування  їх  нумерації,  присвоїти  адресу  житловому  будинку, який належить  Навроцькому  Олексію Івановичу, виклавши її в наступній редакції: 
                        31400 Хмельницька область 
                                  Старосинявський район 
                                  смт. Стара Синява
                                  вул. Молодіжна, 14   

  2. Розглянувши  заяву та подані  документи громадянина  Гноянка Олександра Сергійовича  жителя  смт. Стара Синява, щодо присвоєння  адреси  частині культурно- оздоровчого комплексу «Ніфертіті», яка складається з будівлі гаражу, загальною  площею 233.0 м. кв., виділеного в натурі, як окремого об’єкта нерухомості  по вулиці  Грушевського,3   в смт. Стара Синява, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків та об’єктів нерухомого майна,  з метою  упорядкування  їх  нумерації,  присвоїти  адресу відповідно висновку Хмельницького бюро технічної інвентаризації  №90 від 24.12.2020 р., виділеному в натурі, як окремого об’єкта нерухомості (будівлі гаражу), який  належить Гноянку  Олександру Сергійовичу, виклавши її в наступній редакції: 
                        31400 Хмельницька область 
                                  Старосинявський район 
                                  смт. Стара Синява
                                  вул. Грушевського, 3-Б  

    3. Розглянувши  заяву та подані  документи громадянки Галиш Любові Олексіївни  жительки с. Адампіль,  щодо присвоєння  адреси  на житловий будинок  по вулиці  Молодіжній  в с. Адампіль, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків  по вулиці  Молодіжній  в  с. Адампіль  та з метою упорядкування їх нумерації,  присвоїти  адресу на  житловий будинок, який належить  Галиш Любові Олексіївні, виклавши її в наступній редакції: 
                        31416 Хмельницька область 
                                  Старосинявський район 
                                  с. Адампіль
                                  вул. Молодіжна, 1/2  

4. Рекомендувати заявникам звернутися до відповідних  служб та організацій для внесення змін до документації на об’єкт нерухомості згідно даного рішення.  
5.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови  з питань  діяльності  виконавчих  органів  ради  Карпушина  А.А.     

 
Селищний голова                                                  Віталій  ЗДЕБСЬКИЙ