Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: *
Тип документу: Рішення виконкому
Дата: 16.01.2021
Номер документу: 03/2021
Назва документу: Про надання згоди на передачу в оренду нежитлових приміщень та внесення змін до Переліків першого та другого типу об’єктів комунальної власності Старосинявської селищної ради, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду
Прикріплені файли:
  1. Про надання згоди на передачу в оренду нежитлових приміщень та внесення змін до Переліків першого та другого типу об’єктів комунальної власності Старосинявської селищної ради, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду (0.05 МБ)

Старосинявська селищна рада

Старосинявського району

Хмельницької області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

вул.Івана Франка 8 , смт.Стара Синява, 31400 тел. 2-10-89 Код ЄДРПОУ 04402824

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

16 січня 2021 року смт Стара Синява № 03/2021

 

 

Про надання згоди на передачу в оренду нежитлових приміщень

та внесення змін до Переліків першого та другого типу

об’єктів комунальної власності Старосинявської селищної ради,

щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду

 

Керуючись статтями 29, 32, 42, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Положенням про оренду комунального майна Старосинявської селищної ради, враховуючи звернення відділу освіти, молоді, спорту та культури Старосинявської селищної ради та Старосинявського районного будинку культури, виконавчий комітет селищної ради

ВИРІШИВ:

Надати згоду на передачу в оренду об’єктів комунальної власності (нежитлових приміщень), балансоутримувачем яких є відділ освіти, молоді, спорту та культури Старосинявської селищної ради. Характеристика об’єктів:

нежитлове приміщення загальною площею 48,0 м2, яке знаходиться за адресою: Старосинявський район, с. Адампіль, вул. Шкільна, 1, для використання його як котельні;

нежитлове приміщення загальною площею 114,18 м2, яке знаходиться за адресою: смт. Стара Синява, вул. Заводська, 5, для використання його як котельні.

Надати згоду на передачу в оренду об’єктів комунальної власності (нежитлових приміщень), балансоутримувачем яких є відділ культури, національностей, релігії та туризму Старосинявської селищної ради. Характеристика об’єктів:

частина нежитлового приміщення на першому поверсі кінотеатру «Зоря», загальною площею 85,4 м2, яке знаходиться за адресою: смт. Стара Синява, вул. Івана Франка, 22, для використання його під розміщення об’єктів торгівлі;

Затвердити зміни до Переліків першого та другого типу об’єктів комунальної власності, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду згідно підпунктів 13, 14 пункту 1 статті 1 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та із врахуванням об’єктів, вказаних в п.1 та п. 2 даного рішення.

Опублікувати затверджені Переліки об’єктів комунальної власності, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду, на сайті Старосинявської селищної ради.

Балансоутримувачам об’єктів, що внесені до переліків відповідного типу забезпечити внесення їх до системи електронних торгів Е-ТЕНДЕР для проведення аукціону згідно Положення про оренду комунального майна Старосинявської селищної ради.

Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови Карпушина А.А.

 

 

Селищний голова підпис Віталій ЗДЕБСЬКИЙ