Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: *
Тип документу: Проект рішення виконкому
Дата: 05.02.2021
Номер документу: -
Назва документу: Про присвоєння адрес
Прикріплені файли:
  1. Про присвоєння адрес (0.14 МБ)

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ
ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел.  2-10- 89  Код ЄДРПОУ  04402824

Р І Ш Е Н Н Я  
                   2021  року              смт Стара Синява                          №    /2021

Про присвоєння адрес 

       Розглянувши заяви та подані документи громадян  Навроцького Олексія Івановича, Гноянко Олександра Сергійовича жителів смт. Стара Синява,  Галиш Любові Олексіївни  жительки с. Адампіль з метою оформлення правовстановлюючих документів на об’єкти  нерухомого майна, керуючись пунктом 1 статті 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий  комітет  селищної ради   
                                           ВИРІШИВ :       

  1. Розглянувши  заяву та подані  документи громадянина  Навроцького Олексія Івановича,  жителя смт. Стара Синява, щодо присвоєння  адреси на житловий  будинок по вулиці  Молодіжній  в смт. Стара Синява, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків та  з метою  упорядкування  їх  нумерації,  присвоїти  адресу  житловому  будинку, який належить  Навроцькому  Олексію Івановичу, виклавши її в наступній редакції: 
                        31400 Хмельницька область 
                                  Старосинявський район 
                                  смт. Стара Синява
                                  вул. Молодіжна, 14   

  2. Розглянувши  заяву та подані  документи громадянина  Гноянко Олександра Сергійовича жителя  смт. Стара Синява, щодо присвоєння  адреси частині культурно- оздоровчого комплексу «Ніфертіті», яка складається з будівлі гаражу, загальною площею 233.0 м2, виділеного в натурі, як окремого об’єкта нерухомості  по вулиці  Грушевського,3   в смт. Стара Синява, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків та об’єктів нерухомого майна,  з метою  упорядкування  їх  нумерації,  присвоїти  адресу відповідно висновку Хмельницького бюро технічної інвентаризації №90 від 24.12.2020 р., виділеному в натурі, як окремого об’єкта нерухомості (будівлі гаражу), який  належить Гноянко Олександру Сергійовичу, виклавши її в наступній редакції: 
                        31400 Хмельницька область 
                                  Старосинявський район 
                                  смт. Стара Синява
                                  вул. Грушевського, 3-Б  

    3. Розглянувши  заяву та подані  документи громадянки Галиш Любові Олексіївни  жительки с. Адампіль,  щодо присвоєння  адреси  на житловий будинок  по вулиці  Молодіжній  в с. Адампіль, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків  по вулиці  Молодіжній  в  с. Адампіль  та з метою упорядкування їх нумерації,  присвоїти  адресу на  житловий будинок, який належить  Галиш Любові Олексіївні, виклавши її в наступній редакції: 
                        31416 Хмельницька область 
                                  Старосинявський район 
                                  с. Адампіль
                                  вул. Молодіжна, 1/2  

4. Рекомендувати заявникам звернутися до відповідних районних служб та організацій для внесення змін до документації на об’єкт нерухомості згідно даного рішення.  
5.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови  з питань  діяльності  виконавчих  органів  ради  Карпушина  А.А..     

 
Селищний голова                                                      В. Е. Здебський