Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: 5 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 29.01.2021
Номер документу: 29-5/2021
Назва документу: Про проведення інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення під польовими та проектними польовими дорогами
Прикріплені файли:
  1. Про проведення інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення під польовими та проектними польовими дорогами (0.14 МБ)

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ
ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел.  2-10- 89  Код ЄДРПОУ  04402824

РІШЕННЯ
п’ятої чергової сесії селищної ради восьмого скликання

29.01.2021 р.                             смт. Стара Синява                           № 29-5/2021


Про проведення інвентаризації
земельних ділянок сільськогосподарського
призначення під польовими та
проектними польовими дорогами


      З метою формування земельних ділянок сільськогосподарського призначення під польовими та проектними польовими дорогами та внесення відомостей до Державного земельного кадастру та визначення  власників та/або користувачів земельних ділянок, суміжних із земельними ділянками під  польовими дорогами , враховуючи що формування земельних ділянок сільськогосподарського призначення під польовими дорогами здійснюється при проведенні інвентаризації масиву земель сільськогосподарського призначення, керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», пунктом «б» частини четвертої статті 35 та статтею 57 Закону України «Про землеустрій», статтями 12, 371, 791 Земельного кодексу України, статтею 25, пунктом 34 частини першої статті 26 та статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»5,   Старосинявська  селищна  рада                                           

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл Старосинявській селищній  раді на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель  комунальної власності , які використовуються під польовими дорогами та проектними польовими дорогами для доступу до земельних ділянок, розташованих у масиві земель сільськогосподарського призначення (крім польових доріг, що обмежують масив), які знаходяться за межами населених пунктів Старосинявської селищної ради Старосинявського району Хмельницької області .
2.  Доручити голові Старосинявської селищної ради  укласти договір із землевпорядною організацією на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель під польовими дорогами та проектними польовими дорогами. 
3. Розроблену технічну документацію із землеустрою подати для розгляду та затвердження сесії Старосинявської селищної ради. 
4. Виготовлену документацію із землеустрою  представити на розгляд та затвердження сесії селищної ради .
5. Контроль  за виконанням даного  рішення  покласти на Постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, будівництва, земельних відносин,  агропромислового комплексу та  охорони навколишнього природного середовища.


Секретар ради                            Світлана ЛАКУСТА