Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: 5 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 29.01.2021
Номер документу: 23-5/2021
Назва документу: Про припинення права користування земельними ділянками громадянами
Прикріплені файли:
  1. Про припинення права користування земельними ділянками громадянами (0.14 МБ)

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ
ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел.  2-10- 89  Код ЄДРПОУ  04402824

РІШЕННЯ
п’ятої чергової сесії селищної ради восьмого скликання

29.01.2021 р.                             смт. Стара Синява                           № 23-5/2021

 
    Про припинення  права користування
    земельними ділянками   громадянами                                                                                                                                               
                        
    Керуючись  ст.26  Закону України   « Про місцеве самоврядування  в Україні » , відповідно до статей 120, 140,141.142 Земельного   Кодексу України  , розглянувши звернення громадян Старосинявська  селищна  рада:     
                                            
В И Р І Ш И Л А:
1. Припинити  право користування :
- Хорошку Владиславу В»ячеславовичу , який  проживає за адресою:  Чернігівська область , смт. Короп, вулиця Ігоря Шкляра, будинок 8   на земельну ділянку  площею 0,3000 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район  за межа населеного пункту с. Нова Синявка.
-  Хорошку Владиславу В»ячеславовичу , який  проживає за адресою:  Чернігівська область , смт. Короп, вулиця Ігоря Шкляра, будинок 8   на земельну ділянку  площею 0,3000 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район, с.Нова Синявка.
- Мататюку Олександру Васильовичу, який проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Пилява,  вул. Садова, будинок 15   на земельну ділянку  площею 0,3800 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , с. Пилява.
- Жугді Анелі Михайлівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Олександрівка   на земельну ділянку  площею 0,3000 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , с. Олександрівка.
- Вовку Юрію Анатолійовичу, який проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район смт. Стара Синява,  вул. Довженка, будинок 2   на земельну ділянку  площею 0,2000 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , смт. Стара Синява.
- Дзюбі Жанні Миколаївні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район смт. Стара Синява,  вул. Івана Франка, будинок 13 кв.9   на земельну ділянку  площею 0,3000 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , с.Заставці.
- Недашківській Вірі Сергіївні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Івки,  вул. Зелена, 30   на земельну ділянку  площею 0,2200 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , с.Адампіль.
- Кубряку Миколі Володимировичу, який проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район смт. Стара Синява  вул. Грушевського,24   на земельну ділянку  площею 0,2500 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , с.Заставці, вул.. Шкільна.
-  Ткачуку Анатолію Васильовичу, який проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Дашківці,  вул. Центральна, 31   на земельну ділянку  площею 0,2500 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , с.Дашківці.
- Івановій Лідії Сергіївні, яка  проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Іванківці,  вул. Миру, 42   на земельну ділянку  площею 0,2200га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , с.Іванківці.
- Івановій Лідії Сергіївні, яка  проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Іванківці,  вул. Миру, 42   на земельну ділянку  площею 0,1500га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , с.Іванківці.
- Голубчик Іванні Петрівні, яка  проживає за адресою: м. Київ, вул.. В. Васильківської , буд. 6 кв. 100   на земельну ділянку  площею 0,1500га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , с. Мисюрівка.
- Жовміру Василю Семеновичу, який проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Паньківці,  вул. Миру, 7   на земельну ділянку  площею 0,5400 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , с.Паньківці.
- Жовміру Василю Семеновичу, який проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Паньківці,  вул. Миру, 7   на земельну ділянку  площею 0,2000 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , с.Паньківці.
- Жовміру Василю Семеновичу, який проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Паньківці,  вул. Миру, 7   на земельну ділянку  площею 0,2000 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , с.Паньківці.
- Жовмір  Лідії Михайлівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Паньківці,  вул. Миру,3   на земельну ділянку  площею 0,1000 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , с.Паньківці.
- Стасюку Роману Івановичу, який проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Заставці,  вул. Миру, 20   на земельну ділянку  площею 0,0100га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , смт.Стара Синява, вул. Грушевського.
- Щирань Віті Володимирівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Нова Синявка,  вул. Зарічна,25   на земельну ділянку  площею 0,1800 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , с.Нова Синявка.
- Щирань Віті Володимирівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область Старосинявський район с. Нова Синявка,  вул. Зарічна,25   на земельну ділянку  площею 0,1200 га,  що розташована за адресою: Хмельницька область Старосинявський район , с.Нова Синявка.
2. Відділу земельних відносин виконавчого комітету Старосинявської селищної ради  внести зміни в земельно-облікові документи.
3. Контроль  за виконанням даного  рішення  покласти на Постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, будівництва, земельних відносин,  агропромислового комплексу та  охорони навколишнього природного середовища.


Секретар ради                    Світлана ЛАКУСТА