Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: 5 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 29.01.2021
Номер документу: 8-5/2021
Назва документу: Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту смт. Стара Синява
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту смт. Стара Синява (0.14 МБ)

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ
ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел.  2-10- 89  Код ЄДРПОУ  04402824

РІШЕННЯ
п’ятої чергової сесії селищної ради восьмого скликання

29.01.2021 р.                             смт. Стара Синява                           № 8-5/2021


Про затвердження технічної
документації з нормативної
грошової оцінки земель 
населеного пункту смт.  Стара Синява  

 Розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту смт Стара Синява  Старосинявського району Хмельницької області, яка розроблена ДП «Українське державне аерогеодезичне підприємство»  Центральна регіональна філія  , відповідно до Закону України «Про оцінку земель» та керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,   Старосинявська  селищна  рада  
                                         
ВИРІШИЛА:

1.  Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту смт Стара Синява Старосинявського району Хмельницької області, основні показники якої 
   - площа земель населеного пункту смт. Стара Синява  – 1068 га;
   - базова вартість 1 кв.м. земель населеного пункту смт. Стара Синява – 107,34 грн/м2 .
2. Рішення набирає чинності з 01.01.2022 року.
3. Визнати таким, що втратило чинність з дня введення в дію цього рішення  - рішення  сесії 6 скликання Старосинявської селищної ради Старосинявського району Хмельницької області №5 від 22.03.2012 року «Про затвердження технічної документації із нормативної грошової оцінки земель населеного пункту смт Стара Синява Старосинявського району Хмельницької області ».
4. З дня введення в дію цього рішення рекомендувати власникам земельних ділянок, користувачам та орендарям земельних ділянок комунальної власності с. Перекора відповідно до положень ст. 286.2 Податкового кодексу України та ст.ст.5,13 Закону України «Про оцінку земель» замовити через центр надання адміністративних послуг Старосинявської селищної ради або електронні сервіси Держгеокадастру України та отримати витяги з технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок затвердженої цим рішенням. 
5. Рекомендувати ГУ ДПС у Хмельницькій області:
-  здійснювати контроль за поданням податкових декларацій сплати за землю власниками, користувачами та орендарями земельних ділянок на підставі витягів з технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту смт. Стара Синява, затверджену цим рішенням.
- забезпечити нарахування орендної плати та земельного податку за земельні ділянки на підставі витягів  з технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту смт. Стара Синява, затверджену цим рішенням.
6.  Контроль  за виконанням даного  рішення  покласти на Постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, будівництва, земельних відносин,  агропромислового комплексу та  охорони навколишнього природного середовища.


Секретар ради        Світлана ЛАКУСТА