Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: 26 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 15.07.2022
Номер документу: 10-26/2022
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення (0.04 МБ)

 

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824,

e-mail: selichna_ss@ukr.net

 

РІШЕННЯ

двадцять шостої чергової сесії восьмого скликання

 

15.07.2022 р. смт. Стара Синява №10 -26/2022

 

Про надання дозволу на розроблення

проекту землеустрою щодо організації і

встановлення меж територій природно-заповідного

фонду та іншого природоохоронного призначення


 

Керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 79-1, Земельного Кодексу України, ст.ст. 19,22,25,30,47 Закону України «Про землеустрій», ст. 21 Закону України «Про Державний земельний кадастр», Старосинявська селищна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл Старосинявській селищній раді на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території гідрологічного заказника місцевого значення «Христосівський» орієнтовною площею 147,0 га, що розташований за межами населеного пункту смт Стара Синява на території Старосинявської селищної ради Хмельницького району Хмельницької області.


 

  1. Надати дозвіл Старосинявській селищній раді на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території орнітологічного заказника місцевого значення «Миколаївський» орієнтовною площею 45,0 га, що розташований за межами населеного пункту с. Миколаївка на території Старосинявської селищної ради Хмельницького району Хмельницької області.


 

  1. Надати дозвіл Старосинявській селищній раді на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території гідрологічного заказника місцевого значення «Урочище «Бам» орієнтовною площею 44,3 га, що розташований за межами населеного пункту с. Перекора на території Старосинявської селищної ради Хмельницького району Хмельницької області.


 

  1. Надати дозвіл Старосинявській селищній раді на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території геологічної пам’ятки природи місцевого значення «Гранітні відслонення» орієнтовною площею 2,0 га, що розташований за межами населеного пункту с. Нова Синявка на території Старосинявської селищної ради Хмельницького району Хмельницької області.


 

  1. Надати дозвіл Старосинявській селищній раді на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території ландшафтного заказника місцевого значення «Теліженецький» орієнтовною площею 115,2 га, що розташований за межами населеного пункту с. Теліженці на території Старосинявської селищної ради Хмельницького району Хмельницької області.


 

  1. Виготовлену документацію із землеустрою представити на розгляд та затвердження сесії селищної ради .


 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на Постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг, з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони навколишнього природного середовища.


 


 


 


 

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ