Скликання: Рішення виконкому
Сесія / комісія: Засідання 01 квітня 2022 року
Тип документу: Рішення виконкому
Дата: 01.04.2022
Номер документу: 05/2022
Назва документу: Про надання згоди на продовження договору оренди нежитлових приміщень об’єктів комунальної власності Старосинявської селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про надання згоди на продовження договору оренди нежитлових приміщень об’єктів комунальної власності Старосинявської селищної ради (0.04 МБ)

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824, E-Mail: selichna_ss@ukr.net

 

Р І Ш Е Н Н Я


 

01 квітня 2022 року смт Стара Синява № 05/2022

Про надання згоди на продовження договору оренди

нежитлових приміщень об’єктів комунальної власності

Старосинявської селищної ради

 

Керуючись статтями 29,32,42,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Положенням про оренду комунального майна Старосинявської селищної ради, враховуючи звернення Старосинявського районного будинку культури, виконавчий комітет селищної ради

ВИРІШИВ:

1. Надати згоду на продовження договору оренди об’єктів комунальної власності (нежитлових приміщень), балансоутримувачем яких є відділ культури, національностей, релігії та туризму виконкому Старосинявської селищної ради. Характеристика об’єктів: - частина нежитлового приміщення на другому поверсі районного будинку культури , загальною площею 135,0 м.кв., яке знаходиться за адресою: смт Стара Синява, вул.Грушевського,61, для використання його для проведення культурно-спортивної роботи з дітьми та юнацтвом позаурочний час.

2.Балансоутримувачу об’єктів забезпечити внесення їх до системи електронах торгів Е-ТЕНДЕР згідно Положення про оренду комунального майна Старосинявської селищної ради.

3.Контроль за виконання даного рішення покласти на заступника селищного голови Карпушина А.А.

Селищний голова підпис Віталій ЗДЕБСЬКИЙ

Керуючий справами

(секретар) виконавчого комітету Оксана Бондарчук