Скликання: Проекти рішень виконкому
Сесія / комісія: +
Тип документу: Проект рішення виконкому
Дата: 30.03.2022
Номер документу: 8
Назва документу: Про встановлення лімітів споживання енергоносіїв для бюджетних установ та організацій Старосинявської селищної ради на 2022 рік
Прикріплені файли:
  1. Про встановлення лімітів споживання енергоносіїв для бюджетних установ та організацій Старосинявської селищної ради на 2022 рік (0.03 МБ)
  2. Ліміти споживання електроенергії на 2022 рік (0.06 МБ)

П Р О Е К Т

№______8___

 

Старосинявська селищна рада

Хмельницького району

Хмельницької області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

вул.Івана Франка 8 , смт.Стара Синява, 31400 тел. 2-10-89 Код ЄДРПОУ 04402824

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

«___» __________2022 року смт Стара Синява № ____________

 

 

Про встановлення лімітів споживання

енергоносіїв для бюджетних установ та

організацій Старосинявської селищної

ради на 2022 рік

 

Відповідно до Бюджетного кодексу України, статті 52 та статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення сесії Старосинявської селищної ради від 26 лютого 2022 року № 06-20/2022 «Про селищний бюджет Старосинявської селищної територіальної громади», виконавчий комітет Старосинявської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

Встановити річні ліміти споживання енергоносіїв у фізичних обсягах у розрізі установ та організацій, що утримуються за рахунок селищного бюджету Старосинявської селищної ради. (додатки 1 - 6).

Установам та організаціям, що утримуються за рахунок селищного бюджету Старосинявської селищної ради, які надають в оренду нежитлові приміщення, встановити помісячні ліміти для орендарів та забезпечити контроль за споживанням енергоносіїв у фізичних обсягах в межах передбаченого фінансування та відповідно до умов укладених договорів оренди.

Рекомендувати головним розпорядникам та розпорядникам коштів селищного бюджету встановити помісячні ліміти та забезпечити контроль за споживанням енергоносіїв у фізичних обсягах по кожній підвідомчій бюджетній установі, з дотриманням економії енергоспоживання.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Карпушина А.А.

 

 

Селищний голова В. Здебський