Скликання: Проекти рішень виконкому
Сесія / комісія: +
Тип документу: Проект рішення виконкому
Дата: 30.03.2022
Номер документу: 1
Назва документу: Про відповідальних осіб за реалізацію на території громади Постанови Кабінету Міністрів України від 19.03.2022р. №333 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг»
Прикріплені файли:
  1. Про відповідальних осіб за реалізацію на території громади Постанови Кабінету Міністрів України від 19.03.2022р. №333 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період во (0.04 МБ)

 

 

ПРОЕКТ №1

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824, E-Mail: selichna_ss@ukr.net

 

 

Р І Ш Е Н Н Я


 

____________________ смт Стара Синява №


 

Про відповідальних осіб за реалізацію

на території громади Постанови Кабінету Міністрів

України від 19.03.2022р. №333 «Про затвердження

Порядку компенсації витрат за тимчасове

розміщення внутрішньо переміщених осіб,

які перемістилися у період воєнного стану і не

отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо

переміщеним особам для покриття витрат на проживання,

в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг»

 

 

На підставі ст. 34 та ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України від 24.02.2022 р. № 64 “Про введення воєнного стану в Україні», враховуючи розпорядження Кабінету Міністрів України від 6 березня 2022 р. № 204 «Про затвердження переліку адміністративно-територіальних одиниць, на території яких надається допомога застрахованим особам в рамках Програми “єПідтримка”

 

Уповноважити головного спеціаліста відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій виконавчого комітету ради Міщишину Олександру Богданівну відповідальною особою за внесення відомостей щодо приміщень приватного житлового фонду, доступних для безоплатного розміщення внутрішньо переміщених осіб, на території Старосинявської селищної ради до веб-ресурсу «Прихисток» та формування відповідного реєстру.

 

Уповноважити відповідальними особами начальника відділу комунального майна та житлово-комунального господарства та інфраструктури, цивільного захисту населення та мобілізаційної роботи Мельника Володимира Івановича та головного спеціаліста відділу комунального майна та житлово-комунального господарства та інфраструктури, цивільного захисту населення та мобілізаційної роботи Паціюка Віктора Васильовича відповідальними особами за:


 

Прийом заяв від фізичних осіб - громадян України віком від 18 років, які є власниками жилих приміщень приватного житлового фонду (далі — власники жилих приміщень) і безоплатно розміщували в цих приміщеннях внутрішньо переміщених осіб.

Визначенням обсягів компенсації витрат власника жилого приміщення, що пов’язані з безоплатним розміщенням внутрішньо переміщених осіб та подачу заяв (за встановленою формою) до Департаменту розвитку громад, будівництва та житлово-комунального господарства Хмельницької обласної військової адміністрації.

Уповноважити старост сіл, начальника відділу комунального майна та житлово-комунального господарства та інфраструктури, цивільного захисту населення та мобілізаційної роботи Мельника Володимира Івановича та головного спеціаліста відділу комунального майна та житлово-комунального господарства та інфраструктури, цивільного захисту населення та мобілізаційної роботи Паціюка Віктора Васильовича відповідальними особами за перевірку (верифікацію) наданих власником жилого приміщення відомостей з відвідуванням (у разі потреби) місця розміщення внутрішньо переміщених осіб, зокрема з метою перевірки факту такого розміщення, його безоплатності, кількості розміщених осіб та умов їх проживання, документів, що встановлюють особу (паспорта громадянина України або свідоцтва про народження внутрішньо переміщеної особи, зокрема електронних документів), а також за перевірку даних про відсутність або наявність у заяві інформації про осіб, які отримують щомісячну адресну допомогу внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.

Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Попика Олександра Федоровича.

 

 

 

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ