Скликання: Проекти рішень по землі 2022 рік
Сесія / комісія: *
Тип документу: Проект рішення сесії
Дата: 25.03.2022
Номер документу: 189
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)

 

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824,

e-mail: selichna_ss@ukr.net

 

РІШЕННЯ

 

______________ чергової сесії восьмого скликання

 

_______2022 р. смт. Стара Синява №_____/2022

 

Про надання дозволу на розроблення

технічної документації із землеустрою

щодо встановлення меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості)

 

Керуючись ст.26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні », ст. ст. 12, 79-1, Земельного Кодексу України, ст.. 19,22,25,30,55 Закону України « Про землеустрій »,ст.5,11 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) , розглянувши звернення громадянина Сопрук Катерини Панасівни (Вх.№С/285 від 21.01.2022), Кубової Ніни Антонівни та Кубова Миколи Миколайовича (Вх.№К/398 від 26.01. 2022), Старосинявська селищна рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва розміром 2,1526 га гр.. Сопрук Катерині Панасівні із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства к-п «Колос» с. Бабине, яка розташована за межами населеного пункту с.Бабине на території Старосинявської селищної ради Хмельницького району Хмельницької області.

2. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва розміром 3,1966 га гр.. Кубовій Ніні Антонівні та Кубову Миколі Миколайовичу по ½ частці кожному із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства с/с «ім. Шевченка» с.Дашківці, яка розташована за межами населеного пункту с.Дашківці на території Старосинявської селищної ради Хмельницького району Хмельницької області.

3. Виготовлену документацію із землеустрою представити на розгляд та затвердження сесії селищної ради .

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на Постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг, з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони навколишнього природного середовища.

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ