Скликання: Проекти рішень по землі 2022 рік
Сесія / комісія: *
Тип документу: Проект рішення сесії
Дата: 25.03.2022
Номер документу: 186
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду (0.04 МБ)

 

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824,

e-mail: selichna_ss@ukr.net

 

РІШЕННЯ

 

________ чергової сесії восьмого скликання

 

_________2022 р. смт. Стара Синява №_____/2022

 

Про надання дозволу на розроблення

технічної документації із землеустрою

щодо встановлення меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості) для передачі в оренду

Керуючись ст.26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні », ст. ст. 12, 79-1, Земельного Кодексу України, ст.. 19,22,25,30,55 Закону України «Про землеустрій», ст.13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», розглянувши звернення ФГ«Велес-Агро-М», Старосинявська селищна рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл ФГ«Велес-Агро-М» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваної земельної частки (паю) із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства с/с «Ранок» с.Залісся орієнтовним розміром 2,8453 га за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами населених пунктів на території Старосинявської селищної ради (6824481500:03:021) .

2. Надати дозвіл ФГ«Велес-Агро-М» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваної земельної частки (паю) із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства с/с «Ранок» с.Залісся орієнтовним розміром 2,0421 га за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами населених пунктів на території Старосинявської селищної ради (6824481500:03:001) .

3. Надати дозвіл ФГ«Велес-Агро-М» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваної земельної частки (паю) із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства с/с «Ранок» с.Залісся орієнтовним розміром 1,9938 га за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами населених пунктів на території Старосинявської селищної ради (6824481500:03:001) .

4. Надати дозвіл ФГ«Велес-Агро-М» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваної земельної частки (паю) із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства с/с «Ранок» с.Залісся орієнтовним розміром 1,8212 га за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами населених пунктів на території Старосинявської селищної ради (6824481500:03:001) .

5. Надати дозвіл ФГ«Велес-Агро-М» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваної земельної частки (паю) із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства с/с «Ранок» с.Залісся орієнтовним розміром 1,7889 га за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами населених пунктів на території Старосинявської селищної ради (6824481500:03:001) .

6. Надати дозвіл ФГ«Велес-Агро-М» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваної земельної частки (паю) із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства с/с «Ранок» с.Залісся орієнтовним розміром 2,4824 га за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами населених пунктів на території Старосинявської селищної ради (6824481500:03:001) .

7. Надати дозвіл ФГ«Велес-Агро-М» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваної земельної частки (паю) із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства с/с «Ранок» с.Залісся орієнтовним розміром 3,6317 га за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами населених пунктів на території Старосинявської селищної ради (6824481500:03:001) .

8. Надати дозвіл ФГ«Велес-Агро-М» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваної земельної частки (паю) із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства с/с «Ранок» с.Залісся орієнтовним розміром 2,4169 га за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами населених пунктів на території Старосинявської селищної ради (6824481500:03:007) .

9. Надати дозвіл ФГ«Велес-Агро-М» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваної земельної частки (паю) із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства с/с «Ранок» с.Залісся орієнтовним розміром 3,1217 га за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами населених пунктів на території Старосинявської селищної ради (6824481500:03:007) .

10. Надати дозвіл ФГ«Велес-Агро-М» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваної земельної частки (паю) із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства с/с «Ранок» с.Залісся орієнтовним розміром 2,4208 га за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами населених пунктів на території Старосинявської селищної ради (6824481500:03:021) .

11. Надати дозвіл ФГ«Велес-Агро-М» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваної земельної частки (паю) із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства с/с «Ранок» с.Залісся орієнтовним розміром 2,6756 га за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами населених пунктів на території Старосинявської селищної ради (6824481500:03:001) .

12. Надати дозвіл ФГ«Велес-Агро-М» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваної земельної частки (паю) із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства с/с «Червоний Маяк» с.Паплинці орієнтовним розміром 0,8638 га за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами населених пунктів на території Старосинявської селищної ради (6824485000:03:002) .

13. Надати дозвіл ФГ«Велес-Агро-М» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваної земельної частки (паю) із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства с/с «Червоний Маяк» с.Паплинці орієнтовним розміром 0,5089 га за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами населених пунктів на території Старосинявської селищної ради (6824485000:03:002) .

14. Надати дозвіл ФГ«Велес-Агро-М» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваної земельної частки (паю) із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства с/с «Червоний Маяк» с.Паплинці орієнтовним розміром га за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами населених пунктів на території Старосинявської селищної ради (6824485000:03:002) .

15. Надати дозвіл ФГ«Велес-Агро-М» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваної земельної частки (паю) із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства с/с «Червоний Маяк» с.Паплинці орієнтовним розміром 2,6646 га за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами населених пунктів на території Старосинявської селищної ради (6824485000:03:002) .

16. Надати дозвіл ФГ«Велес-Агро-М» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваної земельної частки (паю) із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства ВАСТ «Насінник» с.Гончариха орієнтовним розміром 2,9900 га за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами населених пунктів на території Старосинявської селищної ради (6824485000:04:001) .

17. Надати дозвіл ФГ«Велес-Агро-М» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваної земельної частки (паю) із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства ВАСТ «Насінник» с.Гончариха орієнтовним розміром 2,9720 га за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами населених пунктів на території Старосинявської селищної ради (6824485000:04:008) .

18. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, будівництва, земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони навколишнього природного середовища.

 

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ