Скликання: Проекти рішень по землі 2022 рік
Сесія / комісія: *
Тип документу: Проект рішення сесії
Дата: 25.03.2022
Номер документу: 182
Назва документу: Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування (0.03 МБ)

ПРОЕКТ 182

 

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824,

e-mail: selichna_ss@ukr.net

 

РІШЕННЯ

 

_________ чергової сесії восьмого

___________ 2022 року смт Стара Синява № _______/2022

 


 

 

Про надання дозволу на розробку проекту

землеустрою щодо відведення земельної

ділянки в постійне користування

 

Керуючись ст.26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні », ст. ст. 12,33 Земельного Кодексу України, ст.. 19,22,25,30,50 Закону України « Про землеустрій » , , розглянувши звернення РЕЛІГІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА ХРАМУ СВЯТОГО ОЛЕКСАНДРА НЕВСЬКОГО С. ДАШКІВЦІ СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ» (Вх.№Р/697 від 03.02.2022), Старосинявська селищна рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ ««РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА ХРАМУ СВЯТОГО ОЛЕКСАНДРА НЕВСЬКОГО С. ДАШКІВЦІ СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель громадського призначення для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій (код КВЦПЗ 03.04) орієнтовною площею 0,3960 га за адресою: Хмельницька область, Старосинявський район, в межах населеного пункту с. Дашківці, вул. Лесі Українки, буд.2.

2. Виготовлений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки представити на розгляд та затвердження сесії селищної ради .

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на Постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ