Скликання: Проекти рішень по землі 2022 рік
Сесія / комісія: *
Тип документу: Проект рішення сесії
Дата: 23.02.2022
Номер документу: 26
Назва документу: Про припинення права користування земельними ділянками громадянами
Прикріплені файли:
  1. Про припинення права користування земельними ділянками громадянами (0.05 МБ)

 

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824,

e-mail: selichna_ss@ukr.net

 

РІШЕННЯ

 

_______ чергової сесії восьмого скликання

 

______ 2022 р. смт. Стара Синява №_____/2022

 

Про припинення права користування

земельними ділянками громадянами

Керуючись ст.26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні » , відповідно до статей 141,142 Земельного Кодексу України , розглянувши звернення громадян про припинення права користування земельними ділянками, Старосинявська селищна рада:

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Припинити право користування земельними ділянками, які використовувались без державної реєстрації :

- Леськову Анатолію Володимировичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Нова Синявка, вулиця Мазурівка, будинок 9 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,5400 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, за межами с. Нова Синявка.

- Ревнюку Олегу Пилиповичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Ілятка, вулиця Корольова, будинок 26 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,1200 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, с. Ілятка.

- Ар’євій Олені Олексіївні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, смт. Стара Синява, провулок Івасюка, будинок 9 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,1100 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, за межами с. Ілятка.

- Ар’євій Олені Олексіївні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, смт. Стара Синява, провулок Івасюка, будинок 9 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,0880 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, за межами с. Ілятка.

- Ар’євій Олені Олексіївні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, смт. Стара Синява, провулок Івасюка, будинок 9 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2136 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, за межами с. Ілятка.

- Степаненко Оксані Василівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Нова Синявка, вулиця Миру, будинок 54 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, с. Нова Синявка.

- Мушину Василю Дмитровичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Сьомаки на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,6700 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, в межах с. Сьомаки.

- Мушину Василю Дмитровичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Сьомаки на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, в межах с. Сьомаки.

- Мушину Василю Дмитровичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Сьомаки на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,1500 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, в межах с. Сьомаки.

- Мушину Василю Дмитровичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Сьомаки на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2100 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, в межах с. Сьомаки.

- Рибаку Віталію Олеговичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Адампіль, на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,3000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, за межами с. Адампіль.

- Яткевич Тетяні Іванівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Ілятка, на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 1,3000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, с. Ілятка.

- Прохвачовій Галині Михайлівні, яка проживає за адресою: Київська область, м. Переяслав-Хмельницький, вул. Весела, буд.56 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,6000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, с. Ілятка.

- Навроцькій Вірі Іванівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с.Заставці, вулиця Матросова, буд.6 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,3685 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, за межами с. Красносілка.

- Навроцькій Вірі Іванівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с.Заставці, вулиця Матросова, буд.6 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,1000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, за межами с. Заставці.

- Навроцькій Вірі Іванівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с.Заставці, вулиця Матросова, буд.6 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,1500 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, с. Заставці.

- Рикуну Дмитру Васильовичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с.Сьомаки, вулиця Центральна, буд.20 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,0400 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, с. Сьомаки.

- Рикуну Дмитру Васильовичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с.Сьомаки, вулиця Центральна, буд.20 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2600 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, с. Сьомаки.

- Рикуну Дмитру Васильовичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с.Сьомаки, вулиця Центральна, буд.20 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, за межами населеного пункту с. Сьомаки.

- Карпушиній Євгенії Григорівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Паплинці , вулиця Радянська, будинок 76 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 1,1900 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, за межами населеного пункту с.Паплинці .

- Литвинюк Любові Іванівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Залісся на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,1412 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, с. Залісся .

- Литвинюк Любові Іванівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Залісся на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,1895 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, с. Залісся .

- Литвинюк Любові Іванівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Залісся на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,1506 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, с. Залісся .

- Литвинюк Любові Іванівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Залісся на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,4000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, с. Залісся .

- Литвинюк Любові Іванівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Залісся на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,1600 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, с. Залісся .

- Чуканю Руслану Миколайовичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Дашківці , вулиця Центральна, будинок 31 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,3000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Дашківці .

- Чуканю Руслану Миколайовичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Дашківці , вулиця Центральна, будинок 31 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2400 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Дашківці .

- Нєбикову Миколі Михайловичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Мшанець на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,4100 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Мшанець .

- Нєбикову Миколі Михайловичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Мшанець на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2400 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Мшанець .

- Ткачук Галині Миколаївні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Сьомаки, вул.. Новий план, буд.8 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,3500 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Сьомаки.

- Ільченку Миколі Яковлевичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Нова Синявка, вул.. Миру,40 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2600 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Нова Синявка .

- Ільченку Миколі Яковлевичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Нова Синявка, вул.. Миру,40 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,1900 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Нова Синявка .

- Ільченку Миколі Яковлевичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Нова Синявка, вул.. Миру,40 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2500 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Нова Синявка .

- Кицун Любові Андріївні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с.Теліжинці, вул. Пушкінська, буд.37 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2300 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Теліжинці.

- Медведчук Любові Трохимівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с.Олексіївка на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,4000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с.Олексіївка.

- Кучеру Віталію Васильовичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Адампіль, Мічуріна, 55 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2600 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, за межами с. Адампіль.

- Осадчуку Івану Васильовичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Нова Синявка, вул.. Миру,46 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2500 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Нова Синявка .

- Гайдукову Дмитру Олександровичу, який проживає м. Київ, проспект Перемоги, буд.107 кв.7 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,3000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, за межами с. Адампіль.

- Гайдукову Олександру Миколайовичу, який проживає м. Київ, проспект Перемоги, буд.107 кв.7 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,3000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, за межами с. Адампіль.

- Гайдуковій Світлані Михайлівні, яка проживає м. Київ, проспект Перемоги, буд.107 кв.7 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,3000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, за межами с. Адампіль.

- Морозу Леоніду Даниловичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Пишки на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,6000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Пишки .

- Морозу Леоніду Даниловичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Пишки на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,6600 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Пишки .

- Кучеруку Олегу Юрійовичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Ожарівка на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,4000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с.Пишки .

- Русецькій Іванні Іванівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с.Ожарівка на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 1,0000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с.Ожарівка.

- Русецькій Вірі Лазарівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с.Ожарівка на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,9600 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с.Ожарівка.

- - Брищуку Олександру Володимировичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с.Адампіль, вул.. Лесі Українки, буд.81 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,4000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами с.Адампіль.

- Тарнавському Руслану Васильовичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, смт. Стара Синява, вул. Щорса, буд.113 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,1400 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, смт Стара Синява.

- Ревко Оксані Михайлівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Красилівський район, с. Лагодинці, вул.. Польова, буд.11 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,3000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами с.Адампіль.

- Ревку Олегу Павловичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Красилівський район, с. Лагодинці, вул.. Польова, буд.11 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,3000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами с.Адампіль.

- Чемерис Тетяні Миколаївні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, смт. Стара Синява, вул.. Івана Франка, буд.21 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,0900 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, смт. Стара Синява.

- Плотиці Катерині Олександрівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Адампіль, вул.. Мічуріна, буд.25 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2485 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Адампіль.

- Кулеші Наталії Миколаївні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Мшанець на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 1,0000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами населеного пункту с. Мшанець.

- Ковальчук Марії Трохимівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Щербані на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2483 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, в межах населеного пункту с. Щербані.

- Ковальчук Марії Трохимівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Щербані на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,3673 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами населеного пункту с. Щербані.

- Ковальчук Марії Трохимівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Щербані на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2055 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами населеного пункту с. Щербані.

- Тищук Ганні Григорівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Пасічна на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,3000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, в межах населеного пункту с. Пасічна.

- Сопрун Ольги Дмитрівни, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Пасічна, вул. Лятавського А, буд.10 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,3000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, в межах населеного пункту с. Пасічна.

- Данчук Любові Петрівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Дунаєвецький район, с. Голозубинці, вул. Б. Хмельницького, буд.39 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, в межах населеного пункту с. Паньківці.

- Лім Леоніді Людвиківні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Гречана, вул. Р. Юзви, буд.12 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,1700 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, в межах населеного пункту с. Гречана.

- Ягодинській Вірі Іванівні, яка проживає за адресою: м.Хмельницький, вул. Кам’янецька, буд.107, кв.85 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 1,9990 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами населеного пункту с. Залісся.

- Бережній Катерині Дмитрівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Щербані, вул. Миру , буд.4 на земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)площею 0,2500 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, в межах населеного пункту с. Щербані, вул. Польова.

- Ковальчук Марії Трохимівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Щербані, вул. Заводська, буд.12 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2483 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, в межах населеного пункту с. Щербані.

- Ковальчук Марії Трохимівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Щербані, вул. Заводська, буд.12 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,3673 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами населеного пункту с. Щербані.

- Ковальчук Марії Трохимівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Щербані, вул. Заводська, буд.12 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2055 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами населеного пункту с. Щербані.

- Губар Надії Петрівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с.Карпівці, вул. Жовтнева, буд.14 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, в межах населеного пункту с. Карпівці.

- Губар Надії Петрівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с.Карпівці, вул. Жовтнева, буд.14 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,1900 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, в межах населеного пункту с. Карпівці.

- Губар Надії Петрівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с.Карпівці, вул. Жовтнева, буд.14 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,1500 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, в межах населеного пункту с. Карпівці.

- Губар Надії Петрівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с.Карпівці, вул. Жовтнева, буд.14 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,4300 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, в межах населеного пункту с. Карпівці.

- Шафорост Вірі Матвіївні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с.Нова Синявка, вул. Центральна, буд.12 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2500 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, в межах населеного пункту с. Нова Синявка.

- Димихіній Ніні Іванівні, яка проживає за адресою: м. Хмельницький, вул. П. Мирного, буд.31/5, кв.46 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,3000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межах населеного пункту смт. Стара Синява.

- Білій Людмилі Василівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Пилява, вул. Чорновола, буд.21 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,1800 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, в межах населеного пункту с. Пилява.

- Білій Людмилі Василівні, яка проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Пилява, вул. Чорновола, буд.21 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0,2800 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, в межах населеного пункту с. Пилява.

- Антонишину Валерію Віталійовичу, який проживає за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, смт. Стара Синява, вул.. Польова, буд.14/1 на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 1,0000 га, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами населеного пункту с. Паплинці.

 

 

2. Відділу земельних відносин виконавчого комітету Старосинявської селищної ради внести зміни в земельно-облікові документи.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на Постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг, з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони навколишнього природного середовища.

 

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ