Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: 19 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 16.02.2022
Номер документу: 26-19/2022
Назва документу: Про зміну назви Старосинявського Будинку творчості школярів Старосинявської селищної ради Старосинявського району Хмельницької області та затвердження Статуту в новій редакції
Прикріплені файли:
  1. Про зміну назви Старосинявського Будинку творчості школярів Старосинявської селищної ради Старосинявського району Хмельницької області та затвердження Статуту в новій редакції (0.09 МБ)

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824,

e-mail: selichna_ss@ukr.net

 

РІШЕННЯ

 

дев’ятнадцятої позачергової сесії восьмого скликання

 

16.02.2022 р. смт. Стара Синява № 26-19/2022

 

Про зміну назви Старосинявського

Будинку творчості школярів

Старосинявської селищної ради

Старосинявського району Хмельницької області

та затвердження Статуту в новій редакції

 

Відповідно до Бюджетного Кодексу України ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», « Про позашкільну освіту», Постанови Верховної Ради України «Про утворення та ліквідацію районів» від 17.07. 2020 року, з метою приведення типу освітнього закладу у відповідність до вимог чинного законодавства селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Змінити назву Старосинявського Будинку творчості школярів Старосинявської селищної ради Старосинявського району Хмельницької області на Старосинявський Будинок творчості школярів Старосинявської селищної ради Хмельницького району Хмельницької області.

 

2. Затвердити Статут Старосинявського Будинку творчості школярів Старосинявської селищної ради Хмельницького району Хмельницької області у новій редакції (додається).

 

3. Уповноважити директора Старосинявського Будинку творчості школярів Старосинявської селищної ради Хмельницького району Хмельницької області Стасюк Ніну Петрівну підписати Статут у новій редакції та провести державну реєстрацію змін до установчих документів.

 

4. Доручити секретарю селищної ради Лакусті С.В. забезпечити оприлюднення даного рішення на офіційному сайті Старосинявської селищної ради.

 

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту селищної ради.

 

 

Секретар ради Світлана ЛАКУСТА