Скликання: Проекти рішень виконкому
Сесія / комісія: +
Тип документу: Проект рішення виконкому
Дата: 11.02.2022
Номер документу: *
Назва документу: Про затвердження платної послуги з медичного огляду військовозобов’язаних запасу на визначення придатності до військової служби
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження платної послуги з медичного огляду військовозобов’язаних запасу на визначення придатності до військової служби (0.03 МБ)
  2. Розрахунок платної послуги з медичного огляду військовозобов'язаних запасу на визначення придатності до військової служби в КНП "Старосинявська БЛ" на 2022 рік (0.05 МБ)

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

________________ 2022 року смт Стара Синява № ________


 

Про затвердження платної послуги з медичного

огляду військовозобов’язаних запасу на визначення

придатності до військової служби

 

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Кабінету Міністрів України від 17.09.1996 року №1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах» зі змінами та доповненнями, Наказу Міністерства охорони здоров’я України від 19.03.2018р. №504 «Про затвердження Порядку надання первинної медичної допомоги», розглянувши звернення головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Старосинявська багатопрофільна лікарня» Старосинявської селищної ради Хмельницького району Хмельницької області № 94 від 11 лютого 2022 року, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити платну послугу, з медичного огляду військовозобов’язаних запасу на визначення придатності до військової служби, яка надається комунальним некомерційним підприємством «Старосинявська багатопрофільна лікарня» Старосинявської селищної ради Хмельницького району Хмельницької області згідно додатку.

(додається).

 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради.


 


 

Перший заступник

селищного голови Олександр ПОПИК