Скликання: Рішення виконкому
Сесія / комісія: Засідання 07 лютого 2022 року
Тип документу: Рішення виконкому
Дата: 07.02.2022
Номер документу: 05/2022
Назва документу: Про надання дозволу на здачу в оренду частини нежитлового приміщення КНП «Старосинявська багатопрофільна лікарня» комунальної власності Старосинявської селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на здачу в оренду частини нежитлового приміщення КНП «Старосинявська багатопрофільна лікарня» комунальної власності Старосинявської селищної ради (0.04 МБ)

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824, E-Mail: selichna_ss@ukr.net

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

07 лютого 2022 року смт Стара Синява № 05/2022

 

 

Про надання дозволу на здачу в оренду частини нежитлового

приміщення КНП «Старосинявська багатопрофільна лікарня»

комунальної власності Старосинявської селищної ради

 

Керуючись статтями 29, 32, 42, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Порядком передачі в оренду комунального майна Старосинявської селищної ради, враховуючи звернення комунального некомерційного підприємства «Хмельницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» лист № 1090 від 09 грудня 2021 року, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

Надати дозвіл на здачу в оренду частини нежитлового приміщення КНП «Старосинявська БЛ» для розміщення гаражів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф площею 54,7 кв.м., що знаходиться за адресою: Хмельницька область, смт. Стара Синява, вул. Грушевського, 15, який включено до Переліку II типу об’єктів комунальної власності Старосинявської селищної ради.

Доручити балансоутримувачу (КНП «Старосинявська БЛ») розпочати процедуру передачі в оренду вищевказаного майна згідно затвердженого Порядку передачі в оренду комунального майна Старосинявської селищної ради.

Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрія КАРПУШИНА.

 

 

Перший заступник

селищного голови Олександр ПОПИК