ФОТО

Разом наводимо благоустрій у селі

Старости населених пунктів громади, використовуючи погожі весняні дні,  розпочинають наводити благоустрій  громадських  та пам'ятних місць. 

ФОТО

Проведено ремонт доріг у Новій Синявці

Ремонт ділянок сільських доріг – актуальне питання на часі. Питання, яке потребує значних зусиль під час воєнного стану та  винайдення шляхів фінансування.

ФОТО

З метою відновлення ментального здоров’я

У селищній раді відбувся захід, який мав за основу покращення організації роботи із внутрішньо переміщеними особами та відновлення ментального здоров’я відповідальних працівників.

ФОТО

Провели роз’яснювальні бесіди щодо заборони спалювання сухої рослинності

Рятувальниками Хмельницького районного управління ГУ ДСНС в Хмельницькій області (смт Стара Синява)  регулярно здійснюються виїзди у населені пункти громади з метою надання допомоги та консультацій населенню громади. Черговий рейд проведено у с.Травневе.

ФОТО

Благодійна ярмарка відбулася у Бабине

У Бабинській  гімназії вдруге відбулася благодійна ярмарка на потреби Збройних Сил України.  Працівники Бабинської гімназії  підготували передачу для військових.

ФОТО

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські Шкільні ліги» тривають …

15 березня 2024 року у Старосинявській громаді продовжились змагання «Пліч-о-пліч шкільні ліги Хмельниччини» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО», серед юнаків 2008 року народження і молодші з баскетболу.

ФОТО

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські Шкільні ліги» розпочато…

12 березня 2024 року у Старосинявській громаді продовжились змагання «Пліч-о-пліч шкільні ліги Хмельниччини» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».Участь у змаганнях з баскетболу взяли  дівчата 2010 року народження і молодші. Серед команд юних баскетболісток велася активна спортивна боротьба за перемогу. У трійку кращих ввійшли: 

НОВИНИ

Де родинам загиблих захисників і захисниць України отримати безоплатно допомогу юриста чи адвоката

Родичі загиблих ветеранів війни, Захисників і Захисниць України можуть потребувати допомоги у розв’язанні юридичних питань. Отримати професійну юридичну допомогу можна, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги — це право гарантоване Законом України «Про безоплатну правничу допомогу». Як зазначили у пресслужбі системи БПД, у 2023 році до них надійшло понад 3,1 тисячі звернень членів родин загиблих. У 572 випадках для розв’язання питання доводилось звертатися до суду — допомога зі зверненням до суду також безоплатна.