ФОТО

У рамках благодійного проекту передано допомогу

На території громади продовжує діяти сучасний конкурсний проект грантів «Курс на Незалежність», організований завдяки партнерству українського бізнесу та Уряду Німеччини: Федерального Міністерства економічної співпраці та розвитку (BMZ), німецького банку розвитку DEG та Агропромислового холдингу «Астарта-Київ», спрямований на підтримку та розвиток бізнесу.

ВАЖЛИВО

Для надання якісних консультацій та підтримки ветеранської спільноти

Міністерство у справах ветеранів України повідомляє про запровадження телефонної “Єдиної ветеранської лінії”. Таке рішення є важливим кроком і складовою нової ветеранської політики.

ФОТО

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські Шкільні ліги» ІІІ етап (зональні змагання)

09 квітня 2024 року у Старосинявській громаді відбулись зональні змагання ІІІ етапу громад Хмельницького району «Пліч-о-пліч шкільні ліги Хмельниччини» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

ФОТО

Зрізали аварійні дерева

На території КНП «Старосинявська багатопрофільна лікарня» працівники місцевої пожежної охорони  зрізали старі аварійні дерева поблизу проїжджої  частини.

ФОТО

Сьогодні проходила розширена робоча нарада

Сьогодні секретар ради Олександр Пузирук провів  розширену робочу нараду з питань організації благоустрою на території громади та проходження навчання  з базової підготовки громадян  до національного спротиву у 2024 році, участь в якій взяли старости, працівники структурних підрозділів селищної ради, керівники комунальних установ та підприємств селищної ради, поліцейські офіцери громади, представники організацій, які діють на території громади, та  десятого відділу Хмельницького  РТЦК та СП.

ФОТО

Відбулося засідання виконкому

Перший заступник селищного голови Олександр ПОПИК провів  засідання виконавчого комітету, участь в якому взяло 30 членів виконкому. Хвилиною мовчання члени виконкому вшанували пам'ять 59 загиблих Героїв.