ФОТО

Відбулася зустріч матерів і дружин захисників України

Вчора, 21 квітня 2024 року, у Старосинявській громаді  відбулася тристороння зустріч – «круглий стіл» між родинами військовослужбовців Старосинявщини, представниками влади громади та жінками Об'єднання матерів і дружин Захисників України - Хмельницька область.

ФОТО

Ігор Ліщук: річниця загибелі

Сьогодні, 21 квітня 2024 року, минає річниця світлої пам’яті як у боях за Україну героїчно загинув Ігор Анатолійович Ліщук на Донецькому напрямку. Світла пам'ять Герою!

ФОТО

Відремонтували ділянку дороги місцевого значення

Ямковий ремонт доріг місцевого значення - питання на часі. Відповідно до Програми будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць та доріг комунальної власності Старосинявської селищної ради на 2022-2025 роки виконуються роботи щодо утримання та розвитку автомобільних  доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету.

НОВИНИ

24-30 квітня — Всесвітній тиждень імунізації

У третій декаді квітня ДУ “Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України” традиційно долучається до заходів у рамках Всесвітнього, Європейського та Українського тижнів імунізації. На Хмельниччини усе заплановане цьогоріч проходить під гаслом “Вакциновані — Захищені!”.

ФОТО

З подякою від «Степових вовків»

Наша країна перебуває у надскладній ситуації і саме це час на обʼєднання активної громадської позиції, небайдужості та невтомної праці усіх мешканців громади, котрі гуртують свої сили для ПЕРЕМОГИ.

НОВИНИ

Асоціація міст України презентувала Концепцію відновлення місцевого самоврядування

Концепцію відновлення місцевого самоврядування України затверджено Правлінням Асоціації міст України. АМУ спільно з міжнародними партнерами, пропонуємо наступний крок для продовження розвитку демократії.