ФОТО

Відновили водопостачання у Дашківцях

Незважаючи на вихідні,  працювали над відновлювальними роботами у мережі водопостачання в с.Дашківці. На місце події виїхав секретар ради Олександр Пузирук із директором КП «Старосинявський ЦВ №1» Валентином Матіяшем, депутатом селищної ради. Як повідомив Валентин Матіяш: «Аварія сталась у самій водонапірній вежі - внаслідок корозії металу пошкоджено дно та потребує заміни.

ФОТО

"Щоб у серці жила Україна"

Під таким гаслом 12 квітня 2024 року відбувся огляд-конкурс колективів художньої самодіяльності та виставки декоративно-ужиткового мистецтва у Старосинявській селищній територіальній громаді.

ВІДЕО

Створили нову пожежну команду

З іноземним досвідом та українською рішучістю: на Хмельниччині розпочала роботу новостворена Добровільна пожежна команда у Старосинявській громаді.

ФОТО

Вічна пам'ять Героям-землякам

Віддаючи шану та вдячність за подвиг і звитягу тих, хто поклав своє життя за наше майбутнє, за дорученням Анатолія Катеренчука, начальника Хмельницької районної військової адміністрації, заступник голови Хмельницької районної адміністрації Зоряна Попадіна разом  із представниками Хмельницького районного ТЦК та СП – начальником 10-го відділу Хмельницького РТЦК та СП  Олександром Горбатюком і секретарем ради Олександром Пузируком передали державні нагороди родинам Захисників у  Старосинявській громаді.

ФОТО

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські Шкільні ліги» ІІІ етап (зональні змагання)

Вчора, 11 квітня 2024 року, у Старосинявській громаді відбулись зональні змагання ІІІ етапу громад Хмельницького району «Пліч-о-пліч шкільні ліги Хмельниччини» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО» з волейболу, серед дівчат 2009 року народження.  Захід зібрав молодь та представників селищної ради, педагогічного колективу у велику дружню родину.

ФОТО

У рамках благодійного проекту передано допомогу

На території громади продовжує діяти сучасний конкурсний проект грантів «Курс на Незалежність», організований завдяки партнерству українського бізнесу та Уряду Німеччини: Федерального Міністерства економічної співпраці та розвитку (BMZ), німецького банку розвитку DEG та Агропромислового холдингу «Астарта-Київ», спрямований на підтримку та розвиток бізнесу.

ВАЖЛИВО

Для надання якісних консультацій та підтримки ветеранської спільноти

Міністерство у справах ветеранів України повідомляє про запровадження телефонної “Єдиної ветеранської лінії”. Таке рішення є важливим кроком і складовою нової ветеранської політики.

ФОТО

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські Шкільні ліги» ІІІ етап (зональні змагання)

09 квітня 2024 року у Старосинявській громаді відбулись зональні змагання ІІІ етапу громад Хмельницького району «Пліч-о-пліч шкільні ліги Хмельниччини» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».