У боях за Україну героїчно загинув  03 березня 2023 року  Мороз Микола  Миколайович на території с.Берестове Бахмутського району  Донецької області.

Микола Мороз  народився  16 лютого 1982 року в селі Бабине, Старосинявського району, Хмельницької області.

Страшна звістка знову блискавично  сколихнула нашу громаду…

В боях за Україну 03 березня 2023 року загинув наш Герой -  МОРОЗ Микола Миколайович.

Микола Мороз закінчив Бабинську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів.  Після школи   проходив військову службу у Збройних Силах України. Працював на будівництві.

Життєві обставини змушували заробляти на життя важкою працею.

Із 21 березня  2022 року  був призваний на військову службу  по мобілізації до Збройних Сил України 10-им відділом  Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

На фронті служив солдатом, водієм мотопіхотного відділення мотопіхотного взводу мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону військової частини.

Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув  солдат Микола Мороз 01.03.2023р. внаслідок  артилерійсько-мінометного обстрілу позицій, завданого військовими формуваннями російської федерації, отримавши  смертельні поранення не сумісні з життям у районі населеного пункту Берестове, Бахмутського району, Донецької області.  Загибель пов’язана з виконанням  обов’язків військової служби.  

В лавах ЗСУ  він мужньо стояв в боях проти ворога, проявив себе відданим, гідним сином своєї Батьківщини.

Старосинявська територіальна громада висловлює щирі співчуття матері Ларисі Степанівні, батькові Миколі Стратоновичу, сестрі Тетяні Миколаївні та дружині Ліні, донькам, усій  родині Героя.

Низько схиляємо голови у журбі разом з рідними та знайомими. Нехай земля буде пухом.    ... Низький уклін вам, наші Янголи! Родині сил витримати цей невимовний біль.

Вічна пам'ять  захиснику  України! Герої не вмирають!