Скликання: Рішення виконкому
Сесія / комісія: Засідання 26 липня 2021 року
Тип документу: Рішення виконкому
Дата: 26.07.2021
Номер документу: 06/2021
Назва документу: Про розгляд звернень громадян у виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради за перше півріччя 2021р
Прикріплені файли:
  1. Про розгляд звернень громадян у виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради за перше півріччя 2021р (0.05 МБ)

Про розгляд звернень громадян

у виконавчому комітеті

Старосинявської селищної ради

за перше півріччя 2021р

 

На виконання ЗаконуУкраїни «Про звернення громадян»,Указу Президента України від 07.02.2008 року №109/2008 року «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» виконавчий комітет Старосинявської селищної ради

ВИРІШИВ:

1. Інформацію про розгляд звернень громадян, які надійшли до Старосинявської селищної ради за перше півріччя 2021 року, взяти до відома (додається).

2. Начальникам відділів та установ, старостам та діловодами сіл, керівникам комунальних підприємств роботу зі зверненнями громадян проводити відповідно до Конституції України, Закону України «Про звернення громадян», інших законодавчих актів.

3. Начальникам відділів та управлінь, старостам сіл, керівникам комунальних підприємств та установ селищної ради:

3. 1. не допускати безпідставного перенесення термінів виконання робіт;

3.2. не допускати формального розгляду звернень громадян;

3.3. інформувати заявників про зміну термінів та прийняття остаточних рішень, про відмову у вирішенні порушених громадянами питань разом з обґрунтуванням причин відмови, наданням пропозицій щодо вирішення та роз’ясненням порядку оскарження прийнятих рішень.

4.Загальному відділу, відділу організаційно-кадрової роботи селищної ради:

4.1. забезпечити своєчасний розгляд звернень громадян відповідно до Інструкції з діловодства за зверненнями громадян в органах місцевого самоврядування;

4.2. винести питання щодо надходження звернень громадян на розгляд виконавчого комітету селищної ради у липні 2021 року.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами (секретаря) виконкому селищної ради Бондарчук О.О.

Перший заступник

селищного голови                                                            Олександр ПОПИК