Скликання: Рішення виконкому
Сесія / комісія: Засідання 26 липня 2021 року
Тип документу: Рішення виконкому
Дата прийняття: 26.07.2021
Дата оприлюднення: 27.07.2021
Номер документу: 01/2021
Назва документу: Про утворення місцевої комісії з питань формування пропозицій щодо потреби у субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затвердження її складу та положення
Прикріплені файли:
  1. Про утворення місцевої комісії з питань формування пропозицій щодо потреби у субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання наб (0.05 МБ)

Про утворення місцевої комісії з питань

формування пропозицій щодо потреби у субвенції

з Державного бюджету місцевим бюджетам

на проектні, будівельно-ремонтні роботи,

придбання житла та приміщень для розвитку

сімейних та інших форм виховання наближених

до сімейних, підтримку малих групових будинків

та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей,

позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа,

затвердження її складу та положення

 

Відповідно до Порядку та умов надання субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 26.05.2021 р. № 615 та з метою реалізації державної політики щодо захисту житлових та майнових прав дітей, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет селищної ради

ВИРІШИВ:

1. Утворити місцеву комісію з питань формування пропозицій щодо потреби у субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, та затвердити її склад (Додаток 1).

2. Затвердити Положення про місцеву комісію з питань формування пропозицій щодо потреби у субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа (Додаток 2).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту селищної ради.

 

Перший заступник

селищного голови Олександр ПОПИК