Скликання: Проекти рішень по землі 2021 рік
Сесія / комісія: *
Тип документу: Проект рішення сесії
Дата: 23.07.2021
Номер документу: 91
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність (0.06 МБ)

Про надання дозволу на розроблення

проектів землеустрою щодо відведення

земельних ділянок у власність

 

Керуючись ст.26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні », ст. ст. 12, 79-1, 81, 116, 118, 121-123 Земельного Кодексу України, ст.. 19,22,25,30,50 Закону України « Про землеустрій », враховуючи вимоги розпорядження Кабінету міністрів України від 31.01.2018 року №60 «Питання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об»єднаних територіальних громад», Закону України від 10 липня 2018 року №2498-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» , розглянувши звернення громадян Старосинявська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ 01.03), розташовані в межах населених пунктів Старосинявської селищної ради Хмельницького району Хмельницької області (додаток1).

2. Надати дозвіл громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за рахунок земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності , що розташовані за межами населених пунктів на території Старосинявської селищної ради Хмельницького району Хмельницької області із зміною виду цільового призначення з земель запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам ( код КВЦПЗ 16.00) на для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ 01.03) з метою подальшої передачі у власність (додаток 2).

3. Надати дозвіл громадянам на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ 01.03) Хмельницька область, Хмельницький район, за межами населених пунктів на території Старосинявської селищної ради (додаток 3).

4. Надати дозвіл громадянам на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності для індивідуального садівництва (код КВЦПЗ 01.05) Хмельницька область, Старосинявський район, за межами населених пунктів (додаток 4).

5.Виготовлену документацію із землеустрою представити на розгляд та затвердження сесії селищної ради.

6.Контроль за виконанням даного рішення покласти на Постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг, з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони навколишнього природного середовища.

 

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ