Скликання: Проекти рішень по землі 2021 рік
Сесія / комісія: *
Тип документу: Проект рішення сесії
Дата: 23.07.2021
Номер документу: 88
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)

Про надання дозволу на розроблення

технічної документації із землеустрою

щодо встановлення меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості)

 

Керуючись ст.26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні », ст. ст. 12, 79-1, Земельного Кодексу України, ст.. 19,22,25,30,55 Закону України « Про землеустрій »,ст.13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв , розглянувши звернення ТзОВ СП «НІБУЛОН» (Вх.№П2847 та №П/П 2848 від 22.06.2021), Старосинявська селищна рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл ТзОВ СП «НІБУЛОН» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваної земельної частки (паю) із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства розміром 2,2600 га за адресою: Хмельницька область, Старосинявський район, за межами населеного пункту с. Нова Синявка .

2. Надати дозвіл ТзОВ СП «НІБУЛОН» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваної земельної частки (паю) із земель колишнього колективного сільськогосподарського підприємства розміром 5,1500 га за адресою: Хмельницька область, Старосинявський район, за межами населеного пункту с. Нова Синявка .

3. Виготовлену документацію із землеустрою представити на розгляд та затвердження сесії селищної ради .

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на Постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг, з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

Селищний голова В. Е. Здебський