Скликання: Проекти рішень по землі 2021 рік
Сесія / комісія: *
Тип документу: Проект рішення сесії
Дата: 23.07.2021
Номер документу: 79
Назва документу: Про затвердження документації із землеустрою
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження документації із землеустрою (0.03 МБ)

Про затвердження

документації із землеустрою

 

Керуючись ст.26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні », ст.ст.12,79-1 Земельного Кодексу України, ст.ст.19,22,25,30,55 Закону України «Про землеустрій», ст.13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», розглянувши клопотання ТОВ «Хмільницьке» та технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі в оренду невитребуваних земельних часток (паїв),  виготовлених землевпорядними організаціями Старосинявська селищна рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за рахунок не витребуваних земельних часток (паїв) на території Старосинявської селищної ради , Старосинявського району,Хмельницької області .

2. Передати в оренду ТОВ «Хмільницьке» земельну ділянку площею 3,1052 га (кадастровий номер 6824484500:03:024:0069), яка знаходиться за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, Старосинявська селищна рада терміном на 20 років або до дня державної власником земельної частки (паю) чи її спадкоємцем реєстрації права власності на дану земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва .

3. Встановити річну орендну плату за користування вказаною земельною ділянкою в розмірі 12% від їх нормативної грошової оцінки .

4. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за рахунок не витребуваних земельних часток (паїв) на території Старосинявської селищної ради , Старосинявського району,Хмельницької області .

5. Передати в оренду ТОВ «Хмільницьке» земельну ділянку площею 3,2526 га (кадастровий номер 6824484500:03:002:0133), яка знаходиться за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, Старосинявська селищна рада терміном на 20 років або до дня державної власником земельної частки (паю) чи її спадкоємцем реєстрації права власності на дану земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва .

6. Встановити річну орендну плату за користування вказаною земельною ділянкою в розмірі 12% від їх нормативної грошової оцінки .

7. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за рахунок не витребуваних земельних часток (паїв) на території Старосинявської селищної ради , Старосинявського району,Хмельницької області .

8. Передати в оренду ТОВ «Хмільницьке» земельну ділянку площею 3,1071 га (кадастровий номер 6824484500:03:024:0070), яка знаходиться за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, Старосинявська селищна рада терміном на 20 років або до дня державної власником земельної частки (паю) чи її спадкоємцем реєстрації права власності на дану земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва .

9. Встановити річну орендну плату за користування вказаною земельною ділянкою в розмірі 12% від їх нормативної грошової оцінки .

10. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за рахунок не витребуваних земельних часток (паїв) на території Старосинявської селищної ради , Старосинявського району,Хмельницької області .

11. Передати в оренду ТОВ «Хмільницьке» земельну ділянку площею 3,1887 га (кадастровий номер 6824484500:03:002:0135), яка знаходиться за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, Старосинявська селищна рада терміном на 20 років або до дня державної власником земельної частки (паю) чи її спадкоємцем реєстрації права власності на дану земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва .

12. Встановити річну орендну плату за користування вказаною земельною ділянкою в розмірі 12% від їх нормативної грошової оцінки .

13. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за рахунок не витребуваних земельних часток (паїв) на території Старосинявської селищної ради , Старосинявського району,Хмельницької області .

14. Передати в оренду ТОВ «Хмільницьке» земельну ділянку площею 1,9078 га (кадастровий номер 6824483500:02:006:0057), яка знаходиться за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, Старосинявська селищна рада терміном на 20 років або до дня державної власником земельної частки (паю) чи її спадкоємцем реєстрації права власності на дану земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва .

15. Встановити річну орендну плату за користування вказаною земельною ділянкою в розмірі 12% від їх нормативної грошової оцінки .

 

16. Доручити селищному голові Здебському В. Е. укласти від імені ради договір оренди землі згідно даного рішення.

 

17. Приступити до використання земельної ділянки після здійснення державної реєстрації права оренди у Державному реєстрі речових прав.

18. Земельну ділянку використовувати за цільовим призначенням, з дотриманням вимог статті 96,103 Земельного кодексу України та інших нормативно –правових актів.

 

 

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ