Скликання: VII скликання
Сесія / комісія: 71 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата прийняття: 11.09.2020
Дата оприлюднення: 17.09.2020
Номер документу: 30/2020
Назва документу: Про передачу нежитлового приміщення комунальної власності Старосинявської селищної ради з балансу СКЛГП «Діброва» на баланс відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про передачу нежитлового приміщення комунальної власності Старосинявської селищної ради з балансу СКЛГП «Діброва» на баланс відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради (0.03 МБ)

Керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», зверненням СКЛГП «Діброва», Старосинявська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Передати з балансу СКЛГП «Діброва» на баланс відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради нежитлове приміщення (будинок), загальною площею 198,4 м2 та балансовою вартістю 10275,0 грн, яке знаходиться за адресою: смт. Стара Синява, вул. Грушевського, 59.

2. Відповідним службам СКЛГП «Діброва» та Старосинявського відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради здійснити передачу майна, зазначеного в п. 1 та вжити заходів щодо своєчасного відображення в бухгалтерському обліку переданого-прийнятого майна згідно вимог чинного законодавства України.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та агропромислового комплексу, охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

Секретар селищної ради Н.І.Гарник